AnnonceLuk annonce
Dinas gallakoncert

12-09-2020

Fredag aften blev der afholdt gallakoncert på Musisk Skole for Dina Kristensen. Privatfoto.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag aften afsluttede Dina Kristensen sit 3 årige undervisningsforløb i sangskrivning og musikproduktion på talentlinjen på Musisk Skole med en stor gallakoncert i koncertsalen på Musisk Skole Kalundborg.

Dina Kristensen har fulgt den 3-årige talentlinje med Sangskrivning og Musikproduktion som sit hovedfag, hvilket koncerten fredag aften naturligvis bar præg af. Dina Kristensen har, trods sin unge alder, skrevet og produceret sange i mange år, og koncerten blev indledt med et klip fra musikvideoen til Guardian Angel, som Dina Kristensen indspillede i 2016. Alene ved flygelet fortsatte hun gallakoncerten, inden resten af bandet indtog scenen, og sammen med hende fortsatte den stemningsfulde koncert med Dinas Kristensens egne sange som omdrejningspunkt.

Ifølge Dina Kristensen må sangene gerne udtrykke en historie, og gerne noget vigtigt, der rører hende, og som måske også rører andre. Sangene er for hende en fin måde at fortælle om ting på, som det normalt kan være svært at sætte ord på, men det at synge dem for andre er også noget helt særligt.

”Der går lidt historie-fortæller i mig, når jeg synger mine sange for andre, og det er noget helt specielt at få lov til at synge mine sange for et større publikum,” fortæller hun.

Talentlinjen er etableret for at give særligt interesserede og talentfulde elever ved Musisk Skole Kalundborg mulighed for intensiv undervisning og dermed optimal musikalsk udvikling på et relativt tidligt alderstrin.

Medvirkende:

  • Dina Kristensen – Klaver, Guitar og vocal
  • Silas Lillevang – Klaver
  • Emilie Ravn Larsen – Cello
  • Viggo Fischer – Bas
  • Ulla Wille – Violin
  • Peter Rønn – Trommer


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0