AnnonceLuk annonce
Digital release for forårskatalog 2021

12-01-2021

Kalundborg Biblioteker er klar med masser af oplevelser for borgerne. Det nye forårskatalog offentliggøres d. 22. januar.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Kalundborg Biblioteker inviterer til digital release for deres forårskatalog 2021. Bibliotekerne er pt. lukkede, ligesom det meste andet, på baggrund af de nyeste COVID-19-restriktioner. De ved endnu ikke, hvornår de igen kan åbne op, men de er snart klar med deres forårskatalog. Dog kan de ikke invitere til releasefest, som vanligt, men holder i stedet en online release fredag den 22. januar.

Som noget helt nyt, inviterer Kalundborg Biblioteker til online release fredag den 22. januar kl. 10 på www.kalundborgbib.dk Her offentliggør Kalundborg Biblioteker en spændende video med det nye program for foråret, hilsner fra de frivillige og meget andet. Videoen udgives ligeledes på bibliotekets hjemmeside, på de sociale medier og i Biblioteksklubbens nyhedsbrev.

”Vi hylder kulturen, og håber, at vi sender et signal om, at vi, ligesom alle andre, håber og tror på bedre tider, hvor fællesskaberne igen kan blomstre,” skriver Kalundborg Biblioteker i deres pressemeddelelse.

Det fysiske katalog

På baggrund af den nuværende situation med midlertidig nedlukning, vil kataloget ikke blive lagt til fri distribution på biblioteker og andre offentlige steder i Kalundborg. På kalundborgbib.dk kan du løbende finde information om, hvornår kataloget kan udleveres i den trykte udgave. Billetsalget til de forskellige ting åbnes lørdag den 23. januar kl. 11.

Kalundborg Biblioteker forbeholder sig ret til ændringer af datoer, hvis restriktionerne bliver forlænget/ændret. Følg med på www.kalundborgbib.dk.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0