AnnonceLuk annonce
Die Herren kommer til byen

27-02-2017

Die Herren underholder i Tømmeruphallen til april

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag d. 1. april holdes der stor forårs fest i Tømmeruphallen. Denne gang gæster det kendte kopi U2-rock band, ’Die Herren’ Tømmeruphallen.

Tømmeruphallen er ofte vært ved mange forskellige arrangementer, og til forårsfesten den 1. april står ’Die Herren’ for musikken, hvilket betyder, at man regner med fuldt hus bl.a. pga. det poppulære band.

”Det er helt fantastisk så stor opbakning, der er til arrangementerne, som vi afholder i Tømmeruphallen. Det er lidt som om, at der har manglet arrangementer til det lidt ældre publikum, der måske ikke lige har lyst til at gå på diskotek,” siger Johnny Elmelund, der er styrmand på arrangementerne, der afholdes i samarbejde med OLD SBI (støtteforeningen for Svebølle Boldklub)

Die Herren er før blevet beskyldt for at være det orkester i verden, der formår at viderebringe U2s musik mest autentisk og nærværende - ud over selvfølgelig U2 selv. Die Herren har turneret med U2s musik siden 1991, og det er blevet til flere end 1.600 koncerter.

Plads til alle

I Tømmeruphallen kommer alle typer af mennesker og hygger sig med gode venner, god mad og ikke mindste god musik.

Leo Adolph kommer og spiller under maden og sørger for den rette stemning inden Die Herren indtager scenen i Tømmeruphallen.

Der kan stadig købes billetter på www.billetto.dk i Tømmerup brugs, i Tømmeruphallen og hos Punkt 1 Kalundborg.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0