AnnonceLuk annonce
Dialogmøde om unge og euforiserende stoffer

20-03-2019

SSP medarbejdere og politiet er klar til at holde dialogmøde med forældre. Privatfoto

Af Jens Nielsen

Kalundborg Kommune og Midt- og Vestsjællands Politi inviterer forældre til dialogmøde om unge og euforiserende stoffer. Der afholdes to dialogmøder, et i Gørlev og et i Kalundborg.

Euforiserende stoffer i ungdomsmiljøet har i den seneste tid fyldt meget i medierne. De har særlig skildret tragiske hændelser og nye, farlige piller, som florerer blandt unge. Det har skabt bekymring hos mange forældre - også jer, som normalt har god kontakt og tillid til jeres børn.

Ofte står forældre tilbage med en følelse af tvivl: - Hvor bekymret skal jeg være? - Hvor meget skal jeg blande mig?

Midt- og Vestsjællands Politi, SSP Team Kalundborg og Ungeindsatsen i Misbrug & Socialpsykiatri inviterer derfor forældre til et dialogmøde med oplæg om unge og euforiserende stoffer, hvor man kan blive klogere på: - unges festkultur, samt forhold til og brug af euforiserende stoffer - hvilke bekymringstegn man skal være opmærksom på - hvordan man taler med sit barn om euforiserende stoffer og samtidig bevarer tilliden - hvem der kan hjælpe, hvis det bliver nødvendigt.

”Møderne skal ses som et supplement til SSP-teamets og Ungeindsatsens eksisterende indsatser på det forebyggende område. Vi håber med denne tilgang at kunne tiltrække flere/andre forældre, som vi ikke når i forbindelse med vores øvrige indsatser,” siger Andreas Knudsen, SSP – koordinator, Kalundborg Kommune, og fortsætter,

”Vores hensigt med møderne er ikke at give et faktuelt oplæg omkring euforiserende stoffer, men rettere at give forældrene et ”handleberedskab”.

Dialogmøderne afholdes torsdag den 21. marts kl. 16.30-18.00 i Gørlevhallens Cafeteria, Kalundborgvej 29, 4281 Gørlev, samt,

torsdag den 11.04.2019 kl. 16.30-18.00 i Kalundborghallerne (mødelokale 4)

På møderne deltager i Kalundborg: Jacob Hammershøi / Andreas Knudsen (SSP), Jesper Engell / Dorthe Friis (Midt- og Vestsjællands Politi) og Mette Gammelgaard (Ungeindsatsen v. Misbrug & Socialpsykiatri)

Gørlev: Kalundborg: Brian Larsen / Andreas Knudsen (SSP), Lisbeth Pedersen (Midt- og Vestsjællands Politi) og Mette Gammelgaard (Ungeindsatsen v. Misbrug & Socialpsykiatri)

Der er ingen tilmelding til møderne, interesserede møder blot op.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0