AnnonceLuk annonce
Det tætteste man kan komme på en rigtig Beatleskoncert

15-10-2019

Af Jens Nielsen

Beat The Meetles har siden midten af 90’erne og frem til i dag været et af Danmarks mest spillede Beatles-band med omkring 50 koncerter årligt i både ind- og udland. Sidst i oktober gæster de Juvi Klubben i Kalundborg.

Den grundlæggende filosofi for Beat The Meetles er at opføre numrene nøjagtigt magen til originalerne, hvilket ikke umiddelbart er en nem opgave, men Beat The Meetles lever op til ambitionerne! I almindelighed fordi alle fire bandmedlemmer er professionelle og musikalsk kompetente til at løfte opgaven. Og i særdeleshed fordi de formår at genskabe lydbilledet ned til mindste detalje, i og med de alle benytter instrumenter og udstyr, der er nøjagtigt magen til originalernes.

Resultatet er, ifølge både publikum og anmeldere, det tætteste man kan komme på en rigtig Beatleskoncert her i det nye årtusinde, og tirsdag d. 22. oktober kl. 19, står de på scenen i Juvi Klubben i Bredgade, Kalundborg.

Beat The Meetles har efterhånden optrådt på næsten alle danske livescener. Derudover turnéer til Skandinavien og England.

Bandet består af Michael Stanley, Søren Koch, Magnus von Bülow og Flemming Olsen.

Koncerten i Juvi Klubben starter med tre stk. smørebrød, på lige fod med de øvrige koncerter. Billetter købes hos Alfa Optik i Kordilgade og hos Allé Salonen på Nørre Alle.

Se programmet for de øvrige koncerter i Juvi Klubben, klik herFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0