AnnonceLuk annonce
Det store Påskebord

06-04-2017

Folkekøkken i Café Solsikken i form af Påskefrokost den 10. april.

Af Gitte Korsgaard

SYMB! inviterer igen til Folkekøkken på Café Solsikken i Kalundborg. Denne gang er det tirsdag den 11. april. Menuen hedder ’påskefrokost’.

Ved SYMB! Folkekøkken i april er det ”Ullas Landkøkken”, der står for madlavningen, og menuen byder på et lækkert påskebord med alt, hvad hjertet (eller maven) begærer tirsdag den 11. april.

”SYMB!s folkekøkken handler om at spise sammen, og om at have det hyggeligt, lære nogle nye mennesker at kende og dyrke fællesskaber på tværs af de grupperinger, som vi ofte inddeler os i,” siger Louise Kolbjørn, der er bestyrelsesmedlem og idemager bag SYMB!.

Alle er velkomne – dig selv, eller jer som familie eller par, eller dig og din gode ven eller dig og dit barn, ung som gammel, høj som lav. Du kan tilmelde dig senest nogle dage i forvejen via SYMB!´s hjemmeside: www.symb.dk.

SYMB! er en foreningsdrevet upolitisk netværksorganisation, der arbejder med at forbinde mennesker og lokale steder på nye måder og gøre mere af det, der skal til for at skabe mere liv og aktivitet og styrke den lokale stolthed og vores fælles identitet. Gennem 1½ år har SYMB! mobiliseret borgere, lavet aktiviteter og skabt et bredspektret netværk, hvor borgerperspektivet bæres ind i de samskabende processer helt fra starten. SYMB! står bag en række aktiviteter, som lokale borgere selv tager initiativ til f.eks. krea-gruppe, folkekøkken, Kend Vores Egn-arrangementer, nissecafé, yoga-events, madspilds-kampagne, værkstedsaktiviteter og adhoc-aktiviteter i Havneparken og andre steder i byen. Der kommer hele tiden nye arbejdsgrupper og nye initiativer til, ligesom SYMB! også løbende kobler sig på aktiviteter, der allerede foregår og knopskyder det eksisterende på forskellig vis.

Alle kan være med til at sætte gang i mere.  Der holdes åbne eventgruppemøder hver 14.dag, hvor man bare kan dukke op. De næste eventgruppemøder er datosat til den 10.4 og den 24.4. Begge dage kl. 19-21 i Café Solsikken. Tjek SYMB! på Facebook, og tilmeld dig nyhedsbrevet ’SYMB!NEXT’ på www.symb.dk.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0