AnnonceLuk annonce
Det skal fejres

06-01-2020

Holdet hos Realmæglerne i Ubby, fra venstre, Heidi Døngart Larsen, Thomas Andersen, Ghita Klarstrup, Steffen Sørensen og Vibeke Johansen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Fredag den 10. januar holder Realmæglerne i Ubby ved Ghita Klarstrup og Steffen Sørensen reception i anledning af firmaets 10 års jubilæum samt, at de har ansat Vibeke Johansen for nylig, ligesom de har fået istandsat deres lokaler i Ubby. 

Hele tre ting bliver fejret hos realmæglerne i Ubby fredag den 10. januar fra kl. 14 -17. De har nemlig haft deres ejendomsmæglerforretning i ti år, de har ansat endnu en i virksomheden, og de har helt nye istandsatte lokaler at boltre sig i. Ydermere kan de da også fejre deres rekordsalg i 2019, som er året, hvor de solgte flest huse.

”Vi har faktisk haft 10 års jubilæum, men har simpelthen ikke nået at fejre det. Vi har haft så travlt, så det måtte blive til januar i stedet,” fortæller Ghita Klarstrup, og Steffen Sørensen fortsætter: ”Vi har prøvet at slå nogle ting sammen, vi havde jo været her i ti år den 1. september 2019, og vi ansatte Vibeke i november 2019, ligesom lokalerne netop nu er ved at være færdige, så vi synes, at der er meget at fejre. Ikke mindst, at vi har haft vores bedste år nogensinde i 2019. Det er vi selvfølgelig meget glade for og stolte af,” siger Steffen Sørensen.

Ghita Klarstrup og Steffen Sørensen har startet deres ejendomsforretning op sammen, og har haft Heidi Døngart Larsen med fra begyndelsen. For godt fire år siden kom Thomas Andersen til, og altså nu endnu en til holdet - Vibeke Johansen i november 2019.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0