AnnonceLuk annonce
Det fejres med kaffe og pandekager

09-04-2021

Formand for Kalundborg Turistforening, Hans-Henrik Nielsen, står her foran Ciryforum, der har til huse i Cordilhus i Kordilgade i Kalundborg. Lørdag den 10. april er der Grand Openening med gratis kaffe og pandekager. Arkivfoto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag den 10. april er der Grand Opening hos Cityforum i Kalundborg, hvor der serveres gratis pandekager fra Pandekagevognen Regnbuen og kaffe fra Costa Kalundborg til de første halvtreds besøgende i butikken.

Cityforum er en integreret turistinspiration og en videreudvikling af Kalundborg Turistbureau, der samarbejder med fritidsjobvirksomheden Y-Camps unge og frivillige. De har til huse i Y-Camp´s butik ”Thumbs up Shop” i Cordilhus i Kordilgade i Kalundborg, og indbyder til gratis pandekager og kaffe for de første halvtreds besøgende i butikken lørdag den 10. april. Kl. 10.

”Cityforum vil forhåbentlig fremover blive et lokalt kulturfremmende samlingssted, som i høj grad også vil inkludere lokale iværksættere, erhverv og uddannelsesinstitutioner og være til glæde for lokale borgere, erhvervsdrivende og turister,” fortæller formand for Kalundborg Turistforening, Hans-Henrik Nielsen.

Han fortsætter: ”Unge og frivillige fra Y-Camp og Turistforeningen vil vejlede og inspirere både lokale og byens gæster til at deltage i nogle af de mange oplevelser, der finder sted, og sammen med de lokale skabe inkluderende og tilbagevendende oplevelses-/formidlingsaktiviteter og tilbud. Aktiviteterne vil spænde lige fra en markedsvogn med lokale varer, der kan komme gennem byen til bolchekogeri, skattejagter, ”citywalk for unge” til ”bybuds-service”, ”city hop n´stop” i sofacykel, til at være et naturligt sted at søge lokal info, smage på lokal kaffe, købe billetter til lokale arrangementer, og til at booke og leje udstyr til aktiviteter i samarbejde med lokale foreninger og erhverv.”

Planen er, at Cityforum kommer til at løse mange forskellige opgaver, herunder aktiviteter, der på timebasis kan skabe merværdi for handlende og butiksejere. Derfor vil Y-Camps unge fritidsjobbere, der vil dygtiggøre sig i oplevelser, formidling, kundeservice m.m. fremover kunne mødes som Y-Camp CITYCREW, når de løser opgaver i byen.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0