AnnonceLuk annonce
Det er tid til samfundssind

12-03-2020

Købmand Peter Egebæk opfordrer til at vise samfundssind, og understreger, at der ikke er fødevaremangel. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I Meny i Kalundborg vil man gerne sende et signal om, at vi alle skal vise samfundssind i forbindelse med, at hele Danmark lige pludselig er i en ny situation pga. Coronavirus. Købmand Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen har derfor lavet forskellige tiltag for at undgå smitte med Coronavirus. Ligesom de understreger, at der ikke er fødevaremangel.

I Meny i Kalundborg har man lavet forskellige tiltag i forbindelse med situationen omkring Coronavirus. Blandt andet har man ansat et team, der udelukkende spritter kurve af, når kunderne har benyttet dem således, at hver kunde får en ren kurv, når de skal handle. Derudover er der sat standere op med plakater fra Sundhedsstyrelsen, hvorpå der står information om Coronasmitte, samt der er sat håndsprit op flere steder i butikken.

”Vi tager vores forholdsregler, og har derfor lavet forskellige tiltag, så kunderne kan føle sig endnu mere trygge. Vi skal vise samfundssind, og tænke på hinanden,” siger købmand, Peter Egebæk.

Der er IKKE fødevaremangel

Da købmand Peter Egebæk og Michael Skovgaard Rasmussen mødte ind til morgen, forløb morgenen lidt anderledes end ellers. Der var mange mennesker fra morgenstunden, og folk køber større ind end ellers. Havregryn, pasta, kartofler, konserves og toiletpapir er noget af det, som folk hamstrer. Men købmændene maner til besindelse. Der er mad nok til alle, og det vil der fortsat være. 

”Der er absolut ingen grund til at ændre handlemønster, hvad angår fødevarer - og toiletpapir for den sags skyld også, vi har varer i butikken, vi har varer på lager, og vi modtager varer, hvilket vi fortsat vil gøre. Chaufførerne kører ligesom produktionen kører. Der er ingen grund til bekymring på den front understreger Peter Egebæk.

Der var personalemøde i Meny fra morgenstunden, og der er ligeledes lavet en del ændringer blandt personalet i butikken af hensyn til Corona situationen i Danmark. 

”Vi har lavet ændringer, så vores folk går fast sammen i teams, og dermed er der mindre risiko for, at alle bliver smittet,” fortæller Peter Egebæk.

Åbningstiderne i Meny Kalundborg er uændret. De har åbent fra kl. 7 til 20 hver dag hele ugen. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0