AnnonceLuk annonce
´Det der kan males det maler vi´

07-05-2020

Det er to år siden at Kasper Elmeskov rykkede ind på Holbækvej 149, nu har han også købt både værksted og privatbolig. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Det er to år siden at Kasper Elmeskov overtog autolakereriet på Holbækvej i Kalundborg, nu har han også købt bygningerne og har masser af specialopgaver.

I mere end 30 år har der været autolakereri på Holbækvej 149 i Kalundborg, for to år siden overtog Kasper Elmeskov forretningen og skiftede navnet til KE Laksupport.

De to første år har KE Laksupport boet til leje, men nu har Kasper Elmeskov købt både værkstedsbygning og privatboligen som ligger ved siden af, så er der ikke så langt på arbejde.

”Jeg har bestemt ikke fortrudt, men det har været en stor mundfuld,” siger Kasper Elmeskov.

KE Laksupport har rigtigt mange specialopgaver, typisk for private, alt lige fra døre og køkkenlåger til knallerter og cykler.

”De fleste af vores kunder er privatpersoner, som skal have malet gamle døre, alle køkkenlåger i køkkenet, en gammel knallert eller cykel, alufælge, men også ældre biler som er blevet renoveret, ja det der kan males det maler vi,” fortæller Kasper Elmeskov.

Blandt de mere specielle opgaver var maling af et par krykker.

”En dag kom en ældre dame med sine krykker, som skulle males i samme røde farve som hendes nye bil, det er godt nok en af de mere specielle opgaver,” siger Kasper Elmeskov.

KE Laksupport har også flere erhvervskunder, bl.a. lokale smedefirmaer som jævnligt har forskellige emner der skal males.

Kasper Elmeskov har planer om at etablere et større anlæg til sandblæsning af større emner, så kan hele opgaven klares på Holbækvej 149.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0