AnnonceLuk annonce
Det blev til en flot 2. plads

23-10-2018

Sille Lundgaard og Miss Diva red i fredags til World Cup i Herning, hvor de fik en flot 2. plads i Nord-Vest Box Cup i Jyske Bank Boxen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I fredags red 11-årig Sille Lundgaard fra Kalundborg og Miss Diva i Jyske Bank Boxen i forbindelse med World Cup i Herning, hvor de red Nord-Vest Box Cup, og fik en flot 2. plads. 

Sille Lundgaard red fejlfrit på sin pony Miss Diva i hovedrunden, hvilket betød, at de skulle ride omspringning på tid, og med stil karakter. Sille og Diva endte med en stil karakter på 8,4. Det højeste, der blev givet var 8,5, hvilket altså resulterede i en flot 2. plads i Nord-Vest Box finalen 2018. 

”Der er ingen tvivl om, at Sille og Diva nød deres tid i Boxen. De bevarede koncentration og nærvær i ridningen på trods af høj musik, publikum og høje speakerstemmer i højttalerne. Diva var den yngste pony i konkurrencen, og tog det hele så fint. Sille nød ridningen i Boxen, de fede spring, atmosfæren og klapsalver fra publikum, da de red fejlfrit. Det har været en kæmpe stor oplevelse for Sille og Diva, men bestemt også for os,” fortæller Silles stolte mor, Pernille Lundgaard. 

Sille Lundgaard har redet, siden hun var tre år, og har haft sin pony, Miss Diva, i et år. Miss Diva er seks år, en glad og nem pony, der elsker at springe og ride ture i skoven, og Sille og Miss Diva er et godt makkerpar. De har redet kvalifikations stævner henover sommeren i LA og MB for at opnå point til finalen i NordVestBox cup. De har bl.a. været i Jylland to gange for at ride kvalifikationsstævner.

Præmien til Sille Lundgaard bestod af en større pengepræmie, en pose med forskelligt fra Equsana samt to meget flotte rosetter. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0