AnnonceLuk annonce
Det Lille Beat og Rap-mageri

19-11-2020

Af Jens Nielsen

I denne uge er der aktivitetsuge på Musisk Skole. Den almindelige undervisning er derfor skiftet ud med række workshops og spændende projekter, bl.a. “Det Lille Beat & Rap-mageri”.

Rapperen, sangeren og danseren Tina Mweni samt musikeren, komponisten og produceren Mo’ “El Gringo Starr” Green a.k.a. Grøn Grøn - IRL Morten Grønvad, stod onsdag i spidsen for “Det Lille Beat & Rap-mageri” på Musisk Skole i Kalundborg.

Hele denne uge er den almindelige undervisning skiftet ud med spændende workshops og projekter.

I “Det Lille Beat & Rap-mageri”, fik deltagerne hjælp til at skrive tekster og lære om rytme og puls, lærte at producere beats på computer, og hjælp til, at få det næste track til at lyde mere professionelt.

Blandt onsdagens elever var polskfødte Stan Szyba, der normalt bliver undervist i trommesæt og slagtøj, men som fik en introduktion i mulighederne for spændende musik via computeren.

Torsdag giver Musiks Skole mulighed for at arbejde med sangteknik og fredag afsluttes aktivitetsugen med en ungekoncert, hvor elever fra talentlinjen har budt andre unge ind til en fælleskoncert i koncertsalen på Musisk Skole.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0