AnnonceLuk annonce
Der var tale om en tragisk ulykke

06-02-2019

Af Jens Nielsen

Den mand som fredag aften blev fundet druknet i vandet ved Kalundborg Sejlklub på Gisseløre, omkom ved en tragisk ulykke. Rygter i lokalsamfundet går på at manden tog sig selv af dage, men det passer ikke.

Fredag aften blev politi, ambulance og mandskab fra Vestsjællands Brandvæsen kaldt til Gisseløre hvor en mand var savnet. Den første melding gik på at mandens træsko stod på broen, og den melding er bragt i flere medier, bl.a. TV-Kalundborg, og det har desværre fået flere til at tro at den 72-årige mand som blev fundet i vandet af redningsberedskabet, havde taget sig selv af dage, og det er på ingen måde rigtigt.

Familien til den 72-årige oplyser at han var livsglad og på ingen måde selvmordtruet, og at han fredag sidst på dagen var gået en tur med hunden, en tur han desværre aldrig kom hjem fra. Familien oplyser endvidere at det kun var den ene træsko som lå på broen, hvor også familiens hund sad og ventede.

Hvordan ulykken er sket vides ikke, men politiet undersøger omstændighederne nærmere ud fra en tese om, at den 72-årige kan have fået et ildebefindende.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0