AnnonceLuk annonce
Der gik kagemand i rejsegildet

19-06-2017

”Jeg kan ikke huske hvor mange år vi har talt om renovering af Nyrupskolen", sagde Skolebestyrelsesformand Henrik Nordbo. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Alle elever på Nyrupskolen var i dag inviteret med til rejsegilde, sammen med håndværkerne, på skolens nye bibliotek- og administrationsbygning. Rejsegildet med fejret med kagemand til alle.

I gennem, efterhånden en årrække, har der været håndværkere på Nyrupskolen, først i forbindelse med en stor PCP sag hvor dele af skolen var lukket helt af, og nu er opførelsen af en helt ny biblioteks- og administrationsfløj i gang. Men der er lys forude, i dag var elever og lærere inviteret til rejsegilde sammen med håndværkerne, på den nye store tilbygning.

”Jeg kan ikke huske hvor mange år vi har talt om renovering af Nyrupskolen, men det er mange. Jeg har været med de sidste ni år i skolebestyrelsen, og kæmpet alle årene for det vi står i i dag. I min tid har udvidelsen været et på punkt på kommunalbudgettet, så er den taget af igen, sat på igen, taget af igen, og så er den også blevet forsinket, men vi er der nu, og det er simpelthen fantastisk, vi får nu nogle faciliteter som giver lærere og elever helt nye muligheder”, sagde skolebestyrelsesformand Henrik Nordbo til de mange fremmødte.

Også borgmester Martin Damm holdt tale, og han sagde bl.a.,

”Når det her engang er færdigt, sammen med den renovering der er lavet tidligere, så tror jeg at det er omkring 33 millioner vi har renoveret Nyrupskolen for, men jeg er sikker på at det er det hele værd”.

Ud over taler bød rejsegildet på fællessang, og så var der kagemand til alle elever, mens håndværkerne fik de traditionelle røde pølser som hører et rejsegilde til.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0