AnnonceLuk annonce
Der er styr på Sankt Hans aften

12-01-2018

Der bliver igen i år afholdt Sankt Hans aften i havneparken i Kalundborg. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

CF Event gentager successen fra sidste år med Sankthans-fest i Kalundborg Havnepark.

CF Event greb i 2017 chancen for at byde ind på at holde Sankthans-fest, da foreningerne bag den traditionsrige sankthans-fest på Gisseløre (Lions Kalundborg samt St. Georgsgildet) ophørte deres mangeårige tradition for afholdelse af Sankthans på stranden, og det blev en stor succes. En succes, som de nu gentager, idet de kommer til at stå for Sankt Hans fest i havneparken i 2018.

Holdet bag CF Event er Simon Rugbjerg Andersen, Anders Kjærulff, og Jeppe Lodall, og de er glade for muligheden.

”Vi valgte at gribe en bold, som Borgmester Martin Damm spillede ud kort før selve dagen. Og ved fælles hjælp fik vi stablet et godt arrangement på benene, som - på trods af halvkedeligt vejr - trak omkring 1.500 mennesker til. Det var lidt af en satsning for CF Event, men endte faktisk med et beskedent overskud,” siger Anders Kjærulff og fortsætter:

”CF Event vælger igen i år at byde ind på arrangementet, og i år trækker vi endnu mere af læsset selv. Vi er så heldige, at der spilles flere VM-kampe samme dag, som vi viser på storskærmen i havneparken. Så der er lagt op til en rigtig fest med både bål, fodbold og mad/drikke. ”

Holdet bag arrangementet vil, ligesom sidste år, sørge for at få engageret nogle forskellige madboder af forskellig karakter, og den første leverandør har meldt sig på banen, nemlig Slagter Jacob, som har lovet at medbringe lidt forskellige hjemmelavede lækkerier. Der vil som sidst være livemusik (navnet offentligøres senere), masser af aktiviteter for børn og barnlige sjæle, mulighed for at købe drikkelse, snacks mv. Arrangementet er gratis for alle. naturligvis.

”Vi har evalueret på sidste års arrangement, og lyttet til de tilbagemeldinger, vi har fået, hvilket betyder, at der igen vil være et børnebål, der vil denne gang blive sunget midsommervise ved bålet og ikke fra scenen, og hvem ved, måske vi kan få folk med på nationalmelodierne i forbindelse med fodboldkampen,” siger Anders Kjærulff.

Også Kalundborg Kommune er glade for, at der er styr på Sankt Hans aften.

"Vi var rigtig glade for arrangementet sidste år. Det var vellykket, og det viste hvor meget vi kan, når vi samarbejder i havneparken. Vi er glade for at have lavet en aftale med CF Event om Sankthans igen i år. Det er den første i en række af aftaler, som vi glæder os til at offentliggøre," siger projektmedarbejder hos Kultur & Fritid, Cathrine Sinding.

I år falder Sankt Hans på en lørdag, hvilket også gør det muligt for arrangørerne at starte festlighederne op tidligere på dagen, det endelige tidspunkt er dog endnu ikke afgjort.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0