AnnonceLuk annonce
´Der er simpelthen tænkt på det hele, det er helt vildt´

17-07-2020

Af Jens Nielsen

Mødrehjælpen i Kalundborg har sendt 12 familier på ren forkælelsesferie, hvor der er tænkt på alt. De 12 familier er udvalgt med hjælp fra Kalundborg Kommune.

”Der er simpelthen tænkt på det hele, det er helt vildt, man bliver overvældet, man skal ikke tænke på andet end at hygge med børnene.” Ordene kommer fra Katja Volff, Svallerup, som sammen med sin mand og parrets fem børn i alderen 5-14 år, deltager på Mødrehjælpens forkælelsesophold i en ferielejlighed på Ugerløse Feriecenter og Camping.

12 familier fra Kalundborg og omegn, som i hverdagen har rigeligt at kæmpe med, i alt 42 personer er blevet udvalgt af Mødrehjælpen i Kalundborg, i samarbejde med Kalundborg Kommune, til at få en sommerferieoplevelse.

Familierne er blevet sendt afsted af flere gange og i denne uge er det sidste hold afsted fra onsdag til og med lørdag.

Kalundborg Kommune har deltaget økonomisk, men ellers er det masser af frivillige som støtter op om projektet samt en række gode samarbejdspartnere.

”Vi har et rigtigt godt samarbejde med Kvickly Kalundborg, som bl.a. har doneret frugt og grønt, og som hver eneste dag kommer med varm mad til deltagerne, og fx fra Mettes Legetøj i Gørlev har vi fået legetøj til alle børnene,” fortæller Inge Berg-Hansen, formand for Mødrehjælpen i Kalundborg, og fortsætter,

”Der er sørget for alt til deltagerne, det er familier som i hverdagen har rigeligt at slås med, så det skal bare være ren forkælelse.”

Katja Volf og hendes mand er bl.a. udfordret da to af børnene har autisme og adhd, og for familien har det været et dejligt pusterum fra hverdagen.

”Det er jo skønt at kunne give sine børn den her oplevelse, det er dejligt at der er en række frivillige som gør en indsats for andre, det er så fantastisk,” siger Katja Volff.

Formand Inge Berg-Hansen håber at sommerferieopholdet kan blive en tradition.

”Det har simpelthen været en meget rørende oplevelse at opleve deltagernes taknemmelighed,” siger Inge Berg-Hansen.

For lige at afslutte opholdet med manér, så er der lagkage til alle den sidste aften, sponseret af Kvickly.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0