AnnonceLuk annonce
Der er kræset for detaljerne

18-06-2019

Hyundai ansvarlig hos Hans Frederiksen A/S, David Due Larsen, er klar til at vise den nye Tucson N-Line frem for kunderne. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den populære Hyundai Tucson er netop kommet i en N-Line version, spækket med fede detaljer og udstyr. Den kan opleves hos Hans Frederiksen A/S i Elmegade, Kalundborg.

Den første Hyundai Tucson N-Line er netop landet hos Hyundai forhandler Hans Frederiksen A/S i Elmegade.

Kunderne kan se frem til en mere rå og sporty SUV, der er spækfyldt med lækre N-designelementer inspireret af motorsportsverdenen, og selvfølgelig med fem års garanti som de øvrige Hyundai modeller.

På mange punkter skiller Tucson N-Line sig ud fra den traditionelle Tucson, bl.a. med N-Line version af Hyundai’s ”Cascading” kølergrill. Det boomerangformede LED-kørelys, der rammer tågelygterne. Men også de store sorte 19 tommer alufælge giver bilen et flot look. Og det slanke N-Line emblem og de sorte sidespejle får på en diskret og elegant måde Tucson N Line til at skille sig ud fra mængden.

Udover den brede vifte af nye, sporty designfunktioner leverer Tucson N Line også en mere smidig køreoplevelse takket være den optimerede undervogn (gælder kun 1.6 T-GDi og 2.0 CRDi).

Indvendig findes der sportssæder med røde syninger, N-logoet og de røde kontrastsyninger holder dig både i kontrol og sikrer den optimale komfort. Sæderne kommer i en luksuriøs ruskind- og læderkombination.

Pedalerne er i metal og gearvælgeren har sporty designelementer i metal samt rød racerlinje og læderindsatser, der sikrer et bedre greb og en mere ægte motorsportsfølelse.

Tucson N-Line findes bl.a. med firhjulstræk og kan også leveres som van på gule- eller papegøjeplader

Og så er der i øvrigt lige nu 15.000 kr. i rabat på en Hyundai Tucson N-Line, hvor prisen starter ved 354.995 kr.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0