AnnonceLuk annonce
Der er flere store nyheder på vej

29-04-2021

Tidligere på måneden lå hele to containerskibe ved Ny Vesthavn. Containertrafikken overstiger forventningerne og i følge Kalundborg Havn er der andre store nyheder på vej. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Martin Schwartzbach, bestyrelsesformand for Kalundborg Havn, er optimistisk for fremtiden på Kalundborg Havns vegne. Der er flere store nyheder på vej, siger han.

Kommunalbestyrelsen godkendte onsdag årsrapporten 2020 fra Kalundborg Havn, som udviser et overskud på 61,5 mio. kr., hvilket er det bedste resultat nogensinde.

Kommunalbestyrelsesmedlem Martin Schwartzbach (DF) gennemgik kort tallene og kom samtidig med et tilbageblik på året der er gået samtidig med, at han løftede sløret for, at der er flere virksomheder på vej til Kalundborg Havn.

”I 2020 har vi set en tilvækst af virksomheder på Kalundborg Havn, vi bød bl.a. Chr. Hansen velkommen i forbindelse med deres køb af BASF-fabrikken på Kalundborg Havn, dernæst har vi sagt velkommen til en række mindre virksomheder og ikke mindst den store nyhed da den internationale virksomhed AP Terminals kom til Kalundborg,” sagde Martin Schwartzbach, og fortsatte,

”Opstarten med AT Terminals er gået over al forventning. Der bliver håndteret containere som klart overstiger vores forventninger. Vi har stadig flere store nyheder på bedding, og når tiden er til det, så åbner vi op for disse fantastiske nyheder for Kalundborg, og vi har fortsat virksomheder som banker på vores dør, også meget store virksomheder.”

 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0