AnnonceLuk annonce
Færre billetter til næste års ældrefest

20-10-2020

Af Jens Nielsen

Søndag d. 1. november sættes der i første omgang 500 billetter til salg til næste års ældrefest, men der er faktisk plads til 775 gæster.

Billetterne til årets ældrefest plejer at blive revet væk på rekordtid, når de hvert år sættes til salg d. 1. november. I år bliver der ekstra pres på billetsalget, der bliver nemlig kun sat 500 billetter til salg i første omgang, selv om der til ældrefesten i år blev solgt 775 billetter, hvilket er rekord.

”Vi har snakket meget i bestyrelsen om, hvad vi skal og hvad vi gør i denne corona krise, men er så blevet enige om og sælge 500 billetter i første omgang, der er jo ingen som ved hvordan situationen ser ud til februar næste år, men jeg håber vi kan få lov at være flere i Hvidebækhallen til den tid,” siger Niels-Erik Sørensen, formand for H.F. Vestsjællands Venner.

Når de 500 billetter er solgt, kan man blevet skrevet på en venteliste hos Niels- Erik Sørensen.

Til ældrefesten d. 4. februar 2021 vil der, som sædvanligt, være god mad, igen fra Kim Kok, og selvfølgelig et stort underholdningsshow.

H.F. Vestsjællands Venner kan præsentere et af landets mest populære ægtepar Keld & Hilda som i 2021 kan fejre et bemærkelsesværdigt 100-års jubilæum. Her er det 60 år siden, at Keld Heick fik sin debut og 40 år siden, at Hilda første gang optrådte offentligt med Keld. Keld & Hilda har allieret sig med én af Danmarks dygtigste akkompagnatører Mickey Pless i et vaskeægte 100-års jubilæumsprogram med evergreens og anekdoter.

Tyrolerstemning

Kristian & Vibeke er en herlig og kærlig blanding af alt hvad du forbinder med en fest i en tyrolerhytte.

Kristian er en af Danmarks absolut bedste harmonikaspillere, der med en charme og sikkerhed leverer varen hver gang, mens Vibeke kan jodle og synge på tysk, så du føler, at du er i Tyrol. De kan også opleves til næste års ældrefest.

Og så skal gæsterne selvfølgelig ikke snydes for populære Butterflies, som underholder under spisningen og spiller op til dans senere på dagen.

”Når vi kommer ind i det nye år og vi ved hvor mange gæster vi må have så kan gæsterne ringe til mig og få reserveret et bord, hvis man er nogle stykker der vil sidde sammen, det er et stort arbejde at få bordplanen til at gå op, men vores gæster er rigtige glade for det,” fortæller Niels-Erik Sørensen.

”Som sagt sælges billetterne syv forskellige steder i kommunen fra den 1. november, så vi håber folk er klar til at komme til fest, for mig er det den største dag i årets løb, så jeg håber, at vi får lov til at holde denne fest,” slutter formanden for H.F. Vestsjællands Venner.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0