AnnonceLuk annonce
Der blev trampet i pedalerne for en god sag

16-03-2019

Blandt deltagerne var bl.a. Flemming Grandjean, Jesper Thomsen, Tom Christensen og Mille Grandjean. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Go’ Form i Kalundborg og Team Rynkeby Vestsjælland var lørdag sammen om et 8-timers spinning event, hvor der blev cyklet penge ind til Børnecancerfonden.

Lørdag morgen kl. 8.00 satte en række motionister sig i sadlerne på spinningcyklerne hos Go’ Form på Hareskovvej i Kalundborg, for at være med i et 8-timers arrangement hvor der skulle cykles penge ind til Børnecancerfonden gennem Team Rynkeby Vestsjælland.

Flere firmaer havde købt sponsorplads for de 8 timer til en pris af 2500 kr. pr. cykel, mens andre havde købt enkelte timer til 100 kr. pr. time, dermed blev det samlet til lige omkring 25.000 kr. til Børnecancerfonden efter dagens event.

De mange motionister som støttede op om arrangementet var Kalundborgrytterne fra Team Rynkeby Vestsjælland og en lang række af medlemmerne fra Go’ Form, som gerne vil støtte det gode formål.

I løbet af de 8 timer var der otte forskellige instruktører til at piske rytterne til at træde i pedalerne, dels instruktører fra Go’ Form, men også fra K-Trim Kalundborg samt både kaptajn og vicekaptajn fra Team Rynkeby Vestsjælland.

En række sponsorer har støttet op om arrangementet, dels gav Kvickly Kalundborg både morgenbrød og frokost til deltagerne, Tømmerup Brugs gav frugt til deltagerne og Expert Kalundborg havde sat en Beoplay A2 bærbar Bluetooth højttaler på højkant, som der blev trukket lod om blandt deltagerne.

Rytterne fra Team Rynkeby Vestsjælland starter på forårssæsonen i morgen søndag, hvor der skal cykles 65 km. på de små veje på Vestsjælland, så mon de ryttere som lørdag har siddet otte timer på spinningcyklen, har fået styret deres lyst for denne weekend.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0