AnnonceLuk annonce
Der blev sparket dæk og spist pølser

28-01-2017

Vognmand Peter Obel havde inviteret til 'Åbent førerhus', fredag eftermiddag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Vognmand Peter Obel på Juelsmindevej i Kalundborg inviterede fredag til ’Åbent førerhus’, den invitation var der mange som tog imod.

Når man lige har købt en helt ny kranbil til knapt 3,5 millioner kroner, så må den godt vises frem, og det var lige netop hvad Obel Transport havde inviteret til fredag eftermiddag. Rigtigt mange mødte op for at se det nye ’legetøj’, en Volvo lastbil påmonteret en 110 TM kran.

Alle firmaets øvrige lastbiler var selvfølgelig også hjemme fredag eftermiddag, så der rigtigt kunne sparkes dæk for de lastbil interesserede.

”Det er faktisk første gang nogensinde at alle bilerne er hjemme på en gang, det har vi aldrig prøver før, og faktisk har vi måtte sige nej til flere opgaver her fredag eftermiddag for at få det til at lykkedes”, sagde Peter Obel.

Normalt kører lastbilerne rundt på det meste af Sjælland på alle tider af døgnet, men fredag eftermiddag var hele ’familien’ altså samlet til familiefotografering.

I det store værksted var pølsevognen fra Grillperlen i Kaldred kørt i stilling, så de mange gæster kunne få stillet sulten.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0