AnnonceLuk annonce
Der blev delt røde næser ud

19-09-2016

Der blev delt røde næser ud til personalet i Føtex. Privatfoto

Af Jens Nielsen jens@tv-kalundborg.dk

Lørdag blev der delt røde næser ud til personalet i Føtex, en happening arrangeret af pædagoger fra Regnbuen i Kalundborg.

Kunder der lørdag var forbi Føtex i Kalundborg undrede sig måske over hvorfor en del af personalet gik rundt med røde næser på, men det var der faktisk en god forklaring på, det var nemlig pædagoger fra børneinstitutionen Regnbuen på Lynggårdsvænget i Kalundborg der var kommet i festhumør, og delte røde næser ud.

Regnbuen havde lørdag arrangeret 'Pædagogisk Dag' i børnehaven, og som en teambuildings øvelse skulle der kreeres en tre retters menu til hinanden. Det krævede selvfølgelig en indkøbstur til et supermarked. En af grupperne havde valgt at at "flashe" deres røde næser, som til dagligt bruges til at booste arbejdsmiljøet og i øvrigt holde "Festlig Fredag" sammen med børnene. Og det gjorde de så i Føtex.

En spontan reaktion var, at de forærede en rød næse til en butiksansat. Hun og hendes kollegaer blev så begejstrede for de røde næser, at der måtte returneres endnu en gang til Føtex for at aflevere restlaget af røde næser til de andre ansatte, som så ville have dem på mens de var på arbejde. På den måde blev lørdagen lidt mere festlig i et supermarked i Kalundborg.
 Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0