AnnonceLuk annonce
Der arbejdes på at forbedre ´udskældt kryds´

01-11-2016

I lørdags skete endnu et færdselsuheld i krydset, nu bliver poroblemerne løst lover kommunen. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I lørdags skete der igen en trafikulykke ved krydset Tømmerupvej-Kåstrupvej ved Tømmerup Brugs, hvilket der desværre ikke er noget nyt i ved netop det kryds.

Endnu en trafikulykke i lørdags i Tømmerup, i krydset ved Tømmerup Brugs. Et kryds, der har været meget udskældt, og det har ikke gjort tingene bedre, at Kalundborg Kommune valgte at fjerne det ene fodgængerfelt længere oppe af vejen.  

”Vi har haft så mange trafikulykker ved dette kryds, og det er bare et spørgsmål om tid, før en eller anden bliver slået ihjel. Efter at der blev skrevet om det famøse kryds i sommer, kom kommunen endelig ud og så på det. Det skal lige siges, at vejingeniøren, der står for det nu, er kommet ind fra sidelinjen, og derfor ikke kan gøre for, hvad der er sket tidligere. Han kom herud og så med egne øjne, at asfalten i hvert fald ikke er rød. Ligesom det kom bag på ham, at der var to skoler samt busrute på strækningen. Og det burde man jo have vidst, da man søgte om at nedlægge det ene fodgængerfelt,” siger Bettina Dahl Eriksen, der bor i Tømmerup og kan stå og se lige ned på det famøse kryds.

Vejingeniør, Ahmet Bilgin fra Kalundborg Kommune medgiver, at han har været derude, og at han godt kan se, at der er et problem med farven på asfalten. Ligesom han, efter at have været ude, kan se, at man ikke har haft de rigtige forudsætninger, da man valgte at nedlægge det ene fodgængerfelt i sin tid.

”Vi er i gang med at se på sagen, men der har været nogle udfordringer med at få fat i entreprenøren. Men nu har jeg et møde med ham på torsdag, hvor vi skal finde ud af, om fejlen mht. asfalten er fra kommunens side eller entreprenørens. Derefter skal der selvfølgelig gøres noget ved det. Derudover har jeg også snakket med politiet, som har godkendt, at reetablere det tidligere fodgængerfelt, som man fjernede, men hvor man netop ikke havde de rigtige forudsætninger at vurdere ud fra, altså at der ligger to skoler og en busrute på vejen. Men nu skal jeg lige have afklaret mht. farven på asfalten, og så må vi se på det hele samlet,” siger han.

Bettina Dahl Eriksen er i hvert fald ikke i tvivl om, at der skal gøres noget, og det hurtigst muligt.

”Vi er nødt til at gøre et eller andet, ellers ender det med en dødsulykke. Hvis hende i Mercedes’en ikke havde kørt i den store bil, men i stedet i en lille bil, så var hun blevet knust. Næste gang står der måske et barn, hvor ulykken sker. Der er tusind scenarier, men faktum er, at det kryds er farligt," siger Bettina Dahl Eriksen.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0