AnnonceLuk annonce
Der åbner sig en helt ny verden

24-11-2016

Der var stor interesse for at få et prøvedyk i Kalundborg Dykkerklub. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Kalundborg Dykkerklub havde torsdag aften inviteret interesserede til et såkaldt prøvedyk, det blev en kæmpe succes med stor tilslutning.

Rigtigt mange er fascineret af dykning, det at være under vand og stadig kunne trække vejret. Kalundborg Dykkerklub har i forvejen 70 medlemmer, men de vil gerne være flere, derfor inviterer de ind i mellem til et såkaldt prøvedyk hvor alle interesserede kan prøve dykkersporten med luftflaske på ryggen. Torsdag aften var hele 25 interesserede damer-mænd, piger og drenge mødt op i Kalundborg Svømmehal for på egen krop at opleve følelsen af vægtløshed.

”Det er helt vildt at der er kommet så mange, det har vi aldrig prøvet før, Facebook samt annoncering og omtale på TV-Kalundborg har givet stor respons, det er vi rigtigt glade for, vi har før prøvet at der bare kom tre til sådan en aften, nu håber vi bare at flere af de fremmødte bliver til medlemmer”, sagde Allan Jensen, dykkerinstruktør, Kalundborg Dykkerklub.

Der er nok ingen tvivl om at flere af aftenens deltagere er interesseret i at blive dykker,

"Jeg er vandt til at svømme i svømmeklubben og har faktisk tænkt på det her længe, nu var muligheden der, og jeg kunne nemt blive et nyt medlem for dykkerklubben”, sagde Jonas Johannesen, der var med til aftenens prøvedyk.

Bliv tilmeldt vores nyhedsbrev og få en e-mail hvergang der er nyt på TV-Kalundborg.dk, KLIK HER

Også de to veninder Laura Nørgaard og Laura Hjuler er begejstret, ”der åbner sig en helt ny verden, det er mega fedt”, fortæller Laura Hjuler, der sammen med veninden skal på dykkerferie i nærmeste fremtid.

Aftenens deltagere som er interesserede i at høre mere om at tage et dykkercertifikat kan møde op tirsdag d. 29-11, kl. 19 i klubhuset på Slagelsevej 36, og for dem som ikke nåede aftenens arrangement bliver der en opsamling samme tirsdag i svømmehallen fra kl. 17-18, tilmelding på mail: allan@abcedb.dk Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0