AnnonceLuk annonce
Depression - en folkesygdom

10-09-2020

kontakt@tv-kalundborg.dk

Bliv klogere på depression, når PsykInfo ved Region Sjælland inviterer til gratis arrangement på Høng bibliotek torsdag den 1. oktober. Foredragsholderne er fagpersoner ved Psyk-Info ved Region Sjælland, og titlen på foredraget er ”Depression - en folkesygdom”

Depression er en af de mest udbredte psykiske sygdomme i Danmark. Omkring hver femte dansker oplever i større eller mindre grad symptomer på depression i løbet af livet. Depression kan behandles og oftest med et godt resultat. Psykoterapi og medicin er velkendte behandlingsformer, men også viden om sygdommen til den depressionsramte og inddragelse af pårørende er vigtig for behandlingen og for at komme sig. Arrangementet giver inspiration til, hvordan man kan komme sig fra eller leve med depression. 

Man får indblik i nogle af de personlige udfordringer, der kan være forbundet med at lide af angst og/eller depression, og hvordan man kan arbejde med dem. Man vil høre faglige oplæg om emnet og blive klogere på, hvordan man i Psykiatrien samarbejder med patienten om at finde veje til et meningsfuldt liv trods sygdommen.

Kalundborg biblioteker har før afholdt foredrag i samarbejde med Region Sjælland på Høng bibliotek. Disse foredrag har været yderst populære, og billetterne er blevet revet væk. Grundet COVID-19 er der et begrænset antal pladser i udbud, og tilmelding er nødvendigt via www.regionsjaelland.dk/arrangementer/ eller via www.kalundborgbib.dk

Praktiske oplysninger:

Foredraget ’Depression – en folkesygdom’ afholdes på Høng Bibliotek torsdag den 1. oktober kl. 19 -21.30.

Billetter: Gratis, men tilmelding via https://www.regionsjaelland.dk/arrangementer/Sider/Depression---en-folkesygdom2020.aspx eller via www.kalundborgbib.dk


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0