AnnonceLuk annonce
Den store stemme fra Grønland i Kalundborg

24-10-2018

Rasmus Lyberth med band gæster Juvi i Kalundborg midt i november.

Af Jens Nielsen

Rasmus Lyberth med band besøger Juvi-Klubben i Kalundborg midt i november.  Lyberth kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre publikum.

Juvi-Klubben i Bredgade, Kalundborg er igen klar med et musikarrangement for det voksne publikum.

Juvi præsenterer den store stemme fra Grønland, Rasmus Lyberth med band, onsdag d. 14. november kl. 19.

Rasmus Lyberth kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere. Det er en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge. Han besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner.

Med sin selvkomponerede musik og sin fængslende stemme synger Rasmus om Grønlands natur, befolkningens vilkår og hjemlandets udvikling, så det trodser alle sprogbarrierer og går lige i hjertet på publikum. Det er uanset om publikum lytter til ham i Royal Albert Hall i London, eller til en af han særdeles populære julekoncerter, der år efter år fylder Christians Kirke på Christianshavn med et begejstret publikum. 

Rasmus Lyberths band består af: Kristoffer Jul Reenberg - keyboards, hammondorgel, flygel, Ayi Solomon – percussion (Ghana), Alain Apaloo – guitar (Togo), Ulrik Skytte Andersen – bas.

Til arrangementet i Juvi-Klubben er der inkluderet tre stykker smørebrød i billetprisen.

Billetter kan købes hos Alfa Optik og hos Alle Salonen.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0