AnnonceLuk annonce
Asgers Fisk er udfordret af havne renovering

15-10-2019

Kunderne til Asgers Fisk må gerne holde lige foran forretningen mens der handles. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den store renovering af hele kajen i den gamle vesthavn i Kalundborg er godt i gang, men det giver nogle udfordringer for Asgers Fisk.

Hele området ved den gamle vesthavn er lige nu forvandlet til en byggeplads med bl.a. store entreprenørmaskiner og byggepladshegn. Midt på byggepladsen ligger Asgers Fisk, og butikken er altså åben helt som normalt på trods af de udfordringer, havnerenoveringen giver.

”Vi kan godt mærke på omsætningen, at kunderne tror, at vi har lukket, eller at de ikke kan parkere her, men vi har åbent helt som vi plejer, og er klar med masser af lækker frisk fisk hver dag, og her er faktisk masser af parkeringspladser, bl.a. lige foran forretningen og langs pakhuset over for, så selv om det til tider ser lidt kaotisk ud, så er der ingen grund til at blive væk, vi er klar,” fortæller Bjørn Bøgh Funder, souschef hos Asgers Fisk.

Det renoveringsprojekt, der nu er sat i gang, er kajen foran Vesthavnens Bådlaug, de små pakhuse, forbi Asgers Fisk og hele stykket langs Vestre Havnevej hen til Lange bro, hvor der skal etableres højvandssikring, og sættes en helt ny kajvæg.

Renoveringen varer frem til sommeren 2020.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0