AnnonceLuk annonce
Den nye Superb har udstyr som en luksus limousine

17-09-2019

Den nye Škoda Superb præsenteres på søndag hos Hansen Biler på Slagelsevej. Foto: Jens Nielsen

Den nye Škoda Superb har danmarkspremiere søndag 22. september hos Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg. Den har nyt design, masser af udstyr og priser fra 299.995 kr. inkl. 3 års service- og reparationsabonnement.

Det er bogstaveligt talt en stor premiere, som finder sted søndag 22. september hos Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg, mellem kl. 11 og 16. Der bliver den nye Škoda Superb præsenteret på dansk asfalt. Škodas flagskib er kendt for sin rummelighed med et kæmpe bagagerum og benplads som i en luksuslimousine. Nu har den også udstyr som en luksuslimousine, samtidig med at den har Škodas nye, markante design med bl.a. nye forlygter og Škoda skrevet elegant med store bogstaver på bagklappen.

Faktisk er det kun prisen, som ikke er stor hos den nye Superb, for den koster fra 299.995 kr. inkl. 3 års service- og reparationsabonnement. Altså får man både en stor familiebil til en lav pris og slipper for at skulle bekymre sig om udgifter til service- og reparation de første 3 år/45.000 km.

Den nye Škoda Superb leveres i fire udstyrsvarianter, Active, Ambition, Style og Sportline.

Superb som firmabil

Superb Sportline fås også som firmabil ligesom de veludstyrede Superb Business og Superb Business Executive, der alene er til firmabilskunder. Superb er populær som firmabil, fordi den er både komfortabel og præsentabel, samtidig med at den har masser af udstyr og beskatningspriser fra kun 297.283 kr.

Oplev den nye Škoda Superb hos Hansen Biler på Slagelsevej 162, Kalundborg på søndag mellem kl. 11 og 16.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0