AnnonceLuk annonce
Den helt rigtige beslutning

11-07-2020

Casper Wilberg og Flemming Bindesbøl er klar til at arrangere fester og møder for private og erhvervslivet. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Restaurant Den Tykke Kok på Banegårdspladsen 2 i Kalundborg ændrede sit koncept sidst i februar, og det har været en god beslutning. Efter corona krisen kommer der hele tiden nye arrangementer i ordrebogen.

Fleming Bindesbøl fra Restaurant Den Tykke Kok i Kalundborg ændrede sit koncept sidst i februar, sådan at det ikke længere er muligt lige, at dumpe ind og få en god bøf. Fremover satses udelukkende på selskaber og mad ud af huset.

”Det har været den helt rigtige beslutning for os, slev om corona krisen kom og alle bookninger blev annulleret, så tegner fremtiden lys, vi må ikke klage” fortæller Flemming Bindesbøl, og fortsætter,

”Så snart vi kommer lidt ind i august så bliver der travlt igen, der er masser af ordre til arrangementer her i huset, både for private og for firmaer, og der er mange bestillinger på mad ud af huset.”

Ud over selskaber og mad ud af huset vil Restaurant Den Tykke Kok jævnligt lave aftener med fx stegt flæsk, wienerschnitzel, familieaftener hvor der serveres tre slags kød med tilbehør, altså aftener hvor alle får den samme mad.

Senest i denne uge var der totalt udsolgt til stegt flæsk, og der arrangeres endnu en aften sidst på måneden.

Restaurationslokalet som har en flot udsigt over Kalundborg Havn, vil fremover blive anvendt som selskabslokale hele dagen, så er man bare 10 personer så kan Restaurant Den Tykke Kok finde en løsning på god mad, både til frokost og aften.

Restaurant Den Tykke Kok kan rumme tre selskaber af gangen, et lokale til 100 personer og to lokaler med plads til hver 50 personer.

Det er også Flemming Bindesbøl der står bag den nye burgerrestaurant Café Hangover i Elmegade, og Havnegrillen i havneparken, som åbner snart, derfor vil det i mange tilfælde være Casper Wilberg som kunderne kommer til at tale med når de kontakter Restaurant Den Tykke Kok


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0