AnnonceLuk annonce
´Den gode, den onde og den inkompetente´

26-10-2016

Den kendte historiker Kåre Johannsen er inviteret til Buerup Forsamlingshus. Privatfoto

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Buerup Forsamlingshus inviterer til historisk foredrag og fællesspisning sammen med den kendte historiker Kåre Johannsen, der vil underholde om Danmarks Kongerække.

Kåre Johannesen ser nærmere på udvalgte navne i den danske kongerække. Hvem var de? Hvorfor er de interessante? Og hvordan kender vi myte fra sandhed? Det bliver både sjovt og interessant, når den kendte historiker underholder med sit foredrag der har titlen ’Den Gode, Den onde og Den dybt inkompetente’.

Kåre Johannessen er kendt historiker og forfatter. I en årerække var han ydermere museumsinspektør på Middelaldercentret. Han har desuden lavet en lang række programmer på TV2 Øst om historiske lokaliteter i Region Sjælland, og han har medvirket i historiske quizprogrammer som bl.a. Historiequizzen på DR K. Endvidere har han fungeret som historisk ekspert i en række dokumentarprogrammer og serier.

Som foredragsholder er Kåre kendt for at fortælle levende og underholdende, og han hører til den gruppe mennesker der har den helt unikke evne; at fortælle så man nærmest kan se tingene ske foran sig.

Arrangementet er en del af projekt "Liv I forsamlingshuset", som er et samarbejde mellem Forsamlingshusene og Kalundborg Kommune. I samarbejde udvikles en række tilbud til forsamlingshusene fyldt med kulturelle oplevelser af forskellig art. Takket være lokale aktører i forsamlingshusene, og deres store indsats, får borgerne nu mulighed for yderligere kulturelle input. Se flere tilbud på: www.kalundborglif.dkFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0