AnnonceLuk annonce
Den gamle fabrik emmer af liv

07-09-2019

Lulu Harms Larsen, der har lejet Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, holdte lørdag reception i de fine lokaler. Foto: Gitte Korsgaard.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Lørdag afholdte Lulu Harms Larsen, der har lejet Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev, reception, og den gamle fabrik var velbesøgt hele dagen.

Den Gamle Sukkerfabrik i Gørlev er blevet til et nyt og moderne kontorfælleskab i hjertet af Gørlev, og i den anledning afholdte Lulu Harms Larsen reception lørdag formiddag, så alle interesserede kunne komme en tur forbi og se de fine nye kontorlokaler i den gamle sukkerfabrik. 

De forskellige virksomheder, der allerede er i huset, var til stede, og snakken gik ivrigt. Der blev ydermere serveret pølser og brød samt øl og sodavand ganske gratis. Allan Orris spillede guitar og sang, mens folk fik en øl og en ristet pølse.

"Der er allerede kommet en del, og det er vi glade for. Men det er fint, at folk kommer løbende, så har vi tid til at snakke med de forskellige," siger Lulu Harms Larsen.

Hvis man har spørgsmål, eller ønsker en fremvisning, kan man kontakte Den Gamle Sukkerfabrik på tlf. 26 37 70 70, eller læse mere på hjemmesiden www.dengamlesukkerfabrik.dkKlik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0