AnnonceLuk annonce
Den første dimission for K10 på Allikelund Gymnasium

20-06-2020

Filialdirektør Maise Norlin fra Arbejdernes Landsbank og overrakte en meget flot præmie på 1.000 kr. til årets fighter.

kontakt@tv-kalundborg.dk

Torsdag den 18. juni afholdte Allikelund Gymnasium dimission for K10 for første gang.

’’Kære dimittender på K10, tillykke med eksamen. Så er tiden kommet, hvor det er sidste dag på Allikelund Gymnasium. For et helt år siden kom I forventningsfulde. I blev taget imod her i salen, hvor I nu sidder igen. I dag afslutter I jeres 11. skoleår, og det første lange skoleliv er slut. For de fleste af jer starter et nyt skoleliv lige om lidt, idet I efter en velfortjent sommerferie begynder på en ungdomsuddannelse. For flere af jer bliver det et gensyn med Allikelund. I begynder nemlig her hos os igen, men nu på HHX, HTX, EUD/EUX eller en anden ungdomsuddannelse.’’

Sådan lød ordene fra rektor Karen Marie Bach Christensen, da hun torsdag den 19. juni holdt tale for K10 - de tre 10. klasser på Allikelund Gymnasium – ved deres dimission.

Legater for årets fighter og mindst fravær
Efter talen var det tid til at overrække legater. Traditionen tro kom filialdirektør Maise Norlin fra Arbejdernes Landsbank og overrakte en meget flot præmie på 1.000 kr. til årets fighter. Årets Fighter blev Mustafa Shahin, der blev valgt på følgende grundlag:

  • Arbejdsom, opsøger viden fra mange forskellige steder
  • Venlig, altid smilende og glad
  • Yderst ansvarlig
  • God kammerat, god humor og sætter altid sig selv før andre

”Vi ønsker Mustafa Shahin stort tillykke. Grundlaget for dette legat viser i den grad nogle evner, som er en gevinst resten af livet,” understregede Karen Marie Bach Christensen. 

Efterfølgende blev der uddelt præmier til elever med højest fremmøde. Her havde to elever Emilie Niemi og Jessica Sørensen kun været fraværende i hver en time i løbet af et helt skoleår. Begge kommer fra 10.C. I henholdsvis 10.A og 10.B løb Mette Vraast-Thomsen og Amalie Marie Barslund med præmien, idet de også havde meget lidt fravær. 

Det er første gang, at Allikelund afslutter elever fra 10. klasse, men de glæder sig til at kunne gøre det mange år fremad. For at understøtte festlighederne var der sang og musik fra lærerbandet og ikke mindst hjemmebagte kransekager til elever og deres pårørende. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0