AnnonceLuk annonce
Den bedste Ford nogensinde

29-08-2018

Bilrådgiver Torben Pedersen, Hans Frederiksen A/S,  er klar til at vise den nye Ford Focus frem i den kommende weekend. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Ny Ford Focus, den mest avancerede familiebil til dato, står klar til testkørsel hos Ford-forhandler Hans Frederiksen A/S ved åbent hus den 1.-2. september.

Den mest fuldendte Ford Focus til dato er landet hos Ford forhandler, Hans Frederiksen A/S, Elmegade i Kalundborg. Med anmelderroste køreegenskaber og avancerede teknologier er den nye Focus en familiebil i særklasse, der desuden byder på en masse spændende nyheder og udstyr.

”Den bedste Ford nogensinde,” siger produktchef hos Ford Danmark, Lasse Poulsen, men det får alle nu mulighed for selv at teste, når Hans Frederiksen A/S holder åbent hus i den kommende weekend, 1. og 2. september fra kl. 11 – 16.

Den nye Ford Focus har netop fået topkarakter i Euro NCAP-test med 5 stjerner! Euro NCAP gav høje point til den nye Focus for sikkerheden af både voksne passagerer og børn. Den nye Focus er udstyret med avancerede teknologier, der kan hjælpe med at mindske skaden ved, eller helt undgå, et uheld.

Hvad er nyt i den nye Ford Focus, det hele stort set, det er en helt ny bil, fjerde generation af den populære familiebil er vokset lidt i længden, afstanden mellem akslerne er gjort fem cm. længere til gavn for især benpladsen på bagsædet, Kabinen er blevet mere gedigen og med bedre materialer.

Den nye Focus har samtidig fået en solid teknologisk opgradering: Vejbane-assistenten virker nu også på veje uden vejstriber, den automatiske nødbremse kan nu detektere cyklister og fodgængere, også om natten, og bilen bremser selv efter et eventuelt uheld, så du ikke risikerer at blive puffet over i modkørende og en ny ulykke.

Ny familiebil til under 200.000

De skarpe og særdeles konkurrencedygtige priser på den nye Focus starter lige under 200.000 kr. inklusive levering for Focus Trend Edition 5-dørs med en 1.0-liters EcoBoost-motor med 100 hk.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0