AnnonceLuk annonce
Aktion: Vi står sammen

12-04-2018

Billede fra en tidligere aktion i Kalundborg. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

I morgen eftermiddag laver de forskellige faglige organisationer i Kalundborg en aktion i Kalundborg by for at vise, at man står sammen om at finde en fælles løsning vedr. overenskomstforhandlingerne.

”Vi vil gerne vise, at vi står sammen skulder ved skulder, for at finde en løsning for alle. Organisationerne i Kalundborg ønsker opbakning fra borgerne i Kalundborg Kommune. Det er ikke en demonstration, men en hyggelig aktion, der er en anledning til at snakke med folk på gaden om situationen, og evt. svare på spørgsmål fra borgerne,”fortæller Pernille Hass Pedersen, der er Fællestillidsrepræsentant for BUPL

De forskellige faglige organisationer i Kalundborg mødes på klostertorvet kl. 15, og går i Skibrogade og Elmegade, samt står ved Meny og deler flyers ud med budskabet: ’En løsning for alle’.

”Vi ønsker ikke at strække, men vi ønsker derimod at finde en løsning for alle. Vi ønsker tillid og et lønniveau på lige fod med andre. Man kan sige, at vi står op for den danske model - alle har lige muligheder for at lave aftaler,”siger Pernille Hass Pedersen.

Endvidere fortæller Pernille Hass Pedersen også, at folk i dag er længere og længere på arbejdsmarkedet, hvilket betyder, at vi skal sørge for, at de kan holde til det. 

”Vi skal have lov til at passe på vores seniorer, så de kan holde til at være på arbejdsmarkedet,” siger hun.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0