AnnonceLuk annonce




Dejlig mad på kroen i forbindelse med jul og nytår

11-12-2019

Jens Nielsen, indehaver af Reersø Kro, klar med masser af dejlig mad i forbindelse med jul og nytår. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Julen er vores mest traditionsrige højtid, og med til julen hører julefrokosten. Her samles familie, venner og firmaet til hygge og god mad sammen med øl og en kold snaps.

På Reersø Kro går historien over 300 år tilbage, og i den autentiske krostemning er indehaver og personale klar til at tage imod gæsterne, som vil hygge sig i forbindelse med julen.

Reersø Kro har en god traditionel julefrokost på menuen med bl.a. sild, røget laks, andesteg, æbleflæsk, flæskesteg og selvfølgelig ost og risalamande.

Men der er også mulighed for at vælge en lækker fem retters menu for dem som ikke er til den traditionelle julefrokost, bestående af:

Stegt pighvar med glaserede majroer og brød, Confit de canard (andelår) med selleripuré og sellerichips, Rosa stegt andebryst med julesalat, blommesauce og pommes anna, Ost og Risengrøds tærte (Toscana) med kirsebærsorbet.

”Vi serverer julefrokosten hver dag, og vi har mange firmaer som tager deres kunder med til Reersø og får en hyggelig frokost,” siger Jens Nielsen, indehaver af Reersø Kro.

2. juledag

En af de helt store dage på Reersø Kro er 2. Juledag, her er den gamle kro klar med en stor buffet med hjemmelavede retter som passer til julen, men i år også men nye spændende retter.

”Der vil selvfølgelig være alle de traditionelle ting som gæsterne forventer til en julefrokost, men i år har vi udvidet med en række spændende retter, bl.a. røget fasanbryst, og der vil også være andre ting med vildt,” fortæller Jens Nielsen

Rigtigt mange familier og venner mødes på Reersø Kro 2. Juledag, en fast tradition som trækker fulde huse.

Nytårs menu ud af huset

Når 2019 rinder ud, skal der selvfølgelig god mad på bordet. Reersø Kro har i år sammensat en menu ud af huset, bestående af Tapas tallerken med fisk og kød, Oksemørbrad og braiseret boeuf onglet, spidskålspakke m rodfrugter, jordskokpurè, kartoffelfondant og svampesauce og Is roulade m frugtcoulis til dessert.



Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 





0