AnnonceLuk annonce
Debat i Kalundborg om Vores Planet

24-01-2020

Af Jens Nielsen

Til sommer ved vi, hvilke tal vi skal følge med i, når vi vil finde ud af, om Danmark lever op til FN’s verdensmål. Er der kommet flere harer i den danske natur? Knækker vi det stigende tal af unge, der ryger i Danmark? Har vi flere hjemløse på gaderne? Onsdag d. 29. januar har du mulighed for at deltage i en debat og workshop på Kalundborg Gymnasium, om de vigtige emner.

Det er ikke politikerne alene, der skal vælge, hvilke tal, hvilke indikatorer danskerne skal følge med i. Danskerne skal vælge dem i fællesskab. Erhvervsliv, borgere, interesseorganisationer, eksperter og meningsdannere. For Verdensmålene er vores mål. 

I første halvdel af 2020 mødes befolkningen til samtaler og workshops over hele landet, fordelt på seks forskellige arrangementer. Både live og digitalt, og onsdag d. 29. januar skal der debatteres i Kalundborg.

Når Kalundborgborgmester Martin Damm har budt velkommen, er det nyhedsvært på TV2 News, Gertrud Højlund, som tager over og styrer dagens debat og program.

Debatarrangementet afholdes på Kalundborg Gymnasium i tidsrummet fra kl. 9 til 14.

Under overskriften Vores planet diskuteres der mål for klima, miljø, forbrug, rent vand, livet i havet og på landjorden i åben workshop med landets førende eksperter og meningsdannere.

Workshoppen dækker 6 verdensmål. Rent vand og sanitet, Bæredygtig energi, Ansvarligt forbrug og produktion, Klimaindsats, Livet i havet og Livet på land.

Paneldeltagere

• Charlotte Harder Nielsen, Engagements Direktør hos Folkekirkens Nødhjælp

• Clara Halvorsen, medlem af 2030-panelet for DUF og Head of Campaign hos Verdens

Bedste Nyheder

• Thor Hjarsen, Senior biolog, WWF Danmark

Projektet Vores Planat udføres af Danmarks Statistik i samarbejde med Deloitte, der gennemfører projektet i et partnerskab med Geelmuyden Kiese, Dansk Energi Management, SWECO, Kraka, Roskilde Universitet og Aalborg Universitet.

Læs mere om dagens program og tilmelding - KLIK HERFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0