AnnonceLuk annonce
De unges karantæne-liv på film

13-04-2020

Foto: Colourbox

Unge kan nu vinde 1.500 kr. ved at lave en mini-dokumentar-film. Ungdomsskolen, Ung Kalundborg har netop lanceret en video-konkurrence på deres Instagram og Facebook side, hvor alle unge mellem 12 og 18 år kan indsende en film om deres karantæne-liv. 

Selvom alle ungdomsklubber, cirkus, cross og Ungdomsskole-undervisning er lukket ned på grund af smitte-risiko husker Ung Kalundborg deres kerneopgave: ”At skabe mulighed for et godt ungdomsliv for alle unge, der bor i Kalundborg Kommune”… eller skulle man sige ”et godt karantæne-ungdomsliv”.

Derfor har man lanceret en helt særlig video-konkurrence, som foregår på Facebook siden UNG Kalundborg. Man skal lave en lille video-dokumentar eksempelvis optaget med mobiltelefon, der viser, hvad man får tiden til at gå med derhjemme i denne særlige tid. Filmen på max to minutters varighed sendes via Facebook Messenger til Ung Kalundborg. Deadline for aflevering er fredag d. 17. april kl. 10:00

Ideen opstod, da en medarbejder foreslog, at man skulle dokumentere ungdomslivet i denne karantænetid.

”Det kan både være super underholdende for de unge at se hinandens forskellige liv hjemme og samtidig kan det måske også have en værdi for historie-arkiverne at få dokumenteret livet i forskellige aldergrupper under Corona-karantænen” siger souschef i Ungdomsskolen Marie Møller Gunnarsson.

For at deltage i konkurrencen skal du være bosat i Kalundborg Kommune og være mellem 12 og 18 år. Der er præmier til de fire bedste videoer: Førstepræmien er 1500 kr., andenpræmien er gavekort til biografen, tredjepladsen er gavekort til bowlinghallen og fjerdepladsen er gavekort til svømmehallen.

Filmene postes på Ung Kalundborgs Facebook side fredag d. 17. april, hvorefter alle kan gå ind og give et like. Filmen med flest likes får førstepladsen på 1.500 kroner. I tilfælde af uafgjort vil en jury bestående af tre medarbejdere afgøre konkurrencen.

“I forbindelse med at vi har været nødt til at lukke alle aktiviteter med fysisk fremmøde i Ung Kalundborg har vi blandt andet valgt at fokusere på vores virtuelle fællesskaber som vores Facebook side og Instagram profil. Vi har indført ”mandagsquiz” og film om hverdagen i Corona-land som kan inspirere konkurrence-deltagerne. Vi vil gerne fortælle de unge, at vi, trods den nuværende situation, stadig tænker på dem og savner dem” siger Sara Nielsen på 26 år som til dagligt arbejder i Ung Kalundborg.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0