AnnonceLuk annonce
De unge fik festet, skreget og danset til Halloween-fest

04-11-2019

75 unge hyggede sig til Halloweenfest fredag aften. Privatfoto

Fredag aften var der fulde huse i Ung Kalundborg på Skovbrynet, da cirka 75 unge udklædte 7. og 8. klasser var til Halloweenfest.

Der var popcorn ad libitum og billig bar med slik og sodavand til de mange unge, som kom fra alle Kalundborgs skoler, fra Tømmerup til Røsnæs. Gyngen i baren hang ikke stille, i sofaerne blev der spillet kort og sidst på aftenen var der gratis slush-ice til alle. Hele aftenen var der kø til photo-booth-stationen, hvor de smukke unge mennesker solede sig i blitzen for så at printe et evigt minde til opslagstavlen.

Gæste-DJ bag pulten

”På dansegulvet var Diskotek All Around med på ideen om at tilbyde muligheden for at blive gæste-DJ og da Mikkel som den første blev udtrukket fra hatten med alle DJ-interesserede, var der hvin og jubel og en dansende fanskare foran DJ-pulten. I løbet af aftenen var fire-fem DJs på scenen i oplæring som dansegulvets master og mon ikke der er blevet tændt en gnist i et par stykker, som måske vil komme tilbage og efterlyse et ”Lyd, lys og DJ-kursus” i ungdomsskolen en dag i fremtiden. Gæste-DJ-konceptet er en god måde at kombinere fest og dannelse på. Fællesskab og dannelse er vigtige elementer i Ungdomsskolen, og vi forsøger at tænke det ind i vores aktiviteter” siger souschef Marie Møller Gunnarsson.

Stærke præmier

Prisen for bedste udklædte gik til en drabelig sygeplejerske smurt ind i blod fra top til tå. Præmien var foruden skråbånd og statuette et gavekort til to biografbilletter inkl. Popcorn og sodavand. I dansekonkurrencen vandt en af drengene et gavekort til bowlinghallen på 250 kr. og limbo-vinderen fik to fribilletter til svømmehallen. Der var således noget at komme efter, og de unge mennesker var også begejstrede for hele arrangementet.

Gysertur i kælderen

Midt på aftenen var der mulighed for at komme med en tur i kælderen, for at hilse på pedellen Olsen, som spøger på de lange mørke gange. Historien lyder, at han hængte sig i varmerummet for mange år siden efter anklager om vold mod børn. De spændte og skræmte unge masede på for at komme ned af vindeltrappen og se Hr. Olsen. Pludselig slukkede lyset i kælderen og den tunge gitterdør smækkede i og blev låst. Til alles overraskelse. For at komme ud måtte de finde pedellens tre nøglebundter, som han havde gemt i kælderen. I lommelygter og mobiltelefoners skær løb de unge rundt og skreg så det rungede. Det raslede med jern og hamrede på vandrørene og pludselig kom et kæmpestort ork-lignende monster frem. Alle flygtede ned af gangen, med monsteret i hælene. De kom først ud, da de havde fundet den nøgle, der passede. Det var lidt uhyggeligt men også sjovt, sagde de unge. ”Jeg tror altså jeg hørte den rigtige pedel” sagde en af pigerne, som kom sidst ud af kælderen. ”Der var i hvert fald en lyd af nøgler, der raslede inde bag døren til varmerummet”.

En ny start for klubben

Ung Kalundborg drømmer om at Halloween-festen kan blive startskuddet til en ny start for ungdomsklubben på Skovbrynet i Kalundborg, hvor man arbejder på at få et tættere forhold til både de unge og deres forældre, for at skabe mere inddragelse og ungdomsdemokrati.

"Vi vil rigtig gerne have, at de unge føler et sundt og engageret ejerskab i forhold til deres ungdomskultur, klubberne og ungdomsskolen, så vi kan blive endnu bedre til at blive relevante for vores målgruppe” udtaler souschef Marie Møller Gunnarsson, som var tovholder på fredagens gyser-fest. Marie er Ung Kalundborgs nyeste medarbejder, tiltrådt i oktober 2019, og sammen med leder Lasse Preisler har Ung-teamet ambitioner om at etablere en ungdomsledelse, en masse nye lokale samarbejdsprojekter og spændende fritidstilbud af højeste kvalitet til hele Kalundborgs ungdom.

”Jeg synes halloween-festen var en rigtig god måde at få mødt de unge og præsenteret klubbens lokaler” siger Marie, som har været rundt i kommunens udskolingsklasser for personligt at invitere til Halloween-fest. ”Med 70 tilmeldte tør vi godt kalde festen en succes” siger Marie, som allerede glæder sig til at invitere til det næste arrangement, nemlig Ung Kalundborgs Julebanko i klubben.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0