AnnonceLuk annonce
De to første navne til Kalundborg Rock´er

07-12-2018

Kato er et af de to første navne som er klar til Kalundborg Rock'er 2019. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Hos Kalundborg Rock’er er man i fuld sving. Man har besluttet at øge budgettet til musik i forbindelse med festivallens 20-års jubilæum,  og de kan allerede nu afsløre to af navnene til sommerens musik festival på Gisseløre.

Folkene bag Kalundborg Rock’er erendnu engang i fuld gang, og har allerede på nuværende tidspunkt brugt mange timer på planlægningen af sommerens store festival i Kalundborg. Det betyder også, at de nu kan afsløre to af navnene til festivalen.

”2019 er året hvor vi, Kalundborg Rock’er, kan fejre 20 års jubilæum, og det skal naturligvis fejres. Derfor har vi i år skruet op for bluset, og udvidet festivalen til tre dage i stedet for to. Derudover har vi øget musikbudgettet således, at vi kan få en masse god musik til Kalundborg. På Kalundborg Rock’er 2019 vil der således være band fra det store udland samt masser af de store danske navne. Herudover arbejder vi også på et større jubilæums show lørdag middag, hvor nogle af de største kunstnere, der har besøgt Kalundborg Rock’er gennem de sidste 20 år, kommer forbi," siger Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for festivalen.

To af dem, vi kender

Kalundborg Rock’er kan altså nu løfte sløret for to af de store navne, der kommer til årets festival. 

”Det første navn er Kato. Kato har før været omkring Kalundborg til publikums store begejstring. Derudover har de andre, der kigger forbi, også været på Kalundborg Rock’er tidligere, hvor de endda fortalte, at det var deres sidte festival koncert. Det holdt altså ikke stik, og vi kan med glæde præsentere selveste Gnags,” fortæller Johnny Elmelund.

Billige billetter

Fredag d. 14 december skyder man det hele i gang med billetsalg, hvor  billetterne den dag sælges til kun kr. 700,- for alle tre dage. Billetterne kan købes hos Punkt 1 butikken på Stejlhøj fra kl. 17 til 19. 

”Udover, at man kan købe billetter billigt den dag, vil der også være mulighed for en smagsprøver fra en af vores nye samarbejdspartnere, der vil være at finde på festivalen til sommer med cocktails-drinks fra firmaet Nohrlund,” fortæller Johnny Elmelund. Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0