AnnonceLuk annonce
De sørger for, at der er rent 

08-06-2019

Hele holdet bag Den Rene Samvittighed. Foto: Jens Nielsen

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Tina og Michael Schumacher har været selvstændige i 15 år med Rengøring- og Servicefirmaet ’Den Rene Samvittighed’, og de er ikke bange for at tage fat. De har i dag kontor i både Svebølle og Slagelse, men har rengøringsopgaver i mange byer i de to kommuner, herunder særligt Kalundborg.

En arbejdsuge på 37 timer kan Tina og Michael Schumacher nok næppe prale af, men de er herre i eget hus, og de elsker deres arbejde. En god idé tilbage i 2002 blev omsat, og i dag tæller firmaet mellem 20 og 25 ansatte alt efter årstid. ’Den Rene Samvittighed’ har kontor i bl.a. Svebølle, hvor parret har boet de sidste 17 år.

”Det hele startede jo sådan set med en god idé. Jeg var lige blevet arbejdsløs på det tidspunkt, og ville gerne bestemme lidt mere selv, og vi legede derfor med mulighederne for at starte noget op i omegnen af, hvor vi boede,” fortæller Michael Schumacher.

Kunne godt bruge flere medarbejdere

Til at begynde med var det kun Michael Schumacher, der gjorde rent, men Tina Schumacher blev hurtig en del af virksomheden også, og de to har drevet firmaet sammen siden. Efterfølgende er flere gode medarbejdere kommet til, hvoraf flere af dem har været i virksomheden i både fem og ti år.

”I dag er vi mellem 20 og 25 ansatte alt efter årstid og opgaver. Men vi kan altid bruge flere medarbejdere, men det skal være de rigtige. Vi er hele tiden bagud, men vi har brug for folk, der gider og kan, og det er altså svært at finde for øjeblikket,” siger Michael Schumacher.

Han fortæller endvidere, at han er glad for arbejdet, og at det ikke behøver at være kedeligt, fordi det er rengøring m.m.

”Vi laver mange forskellige jobs, og to dage ligner sjældent hinanden. Det eneste det kræver er en positiv indstilling, og jeg går da i hvert fald ikke og keder mig endnu. Nogle gange er der selvfølgelig kedelige opgaver, men andre gange spændene, men sådan er det jo i alle brancher,” siger Michael Schumacher, og fortsætter:

”Vi er hos kommuner, hos private, erhvervsdrivende, specielopgaver og opgaver, der kræver at blive løst hurtigt. Kort sagt alt inden for rengøring og service. Men fx er jeg den eneste mand lige pt. i virksomheden, og jeg ville ønske, at vi kunne finde nogle flere mænd, der gad, men de er svære at støve op. Det er mærkeligt, men det er ligesom, at mændene er for stolte til at gøre rent, men det er altså et utroligt værdsat arbejde, det får vi i hvert fald ofte af vide fra kunder.”

Vil gerne gøre en forskel

Noget, der altid har været vigtigt for Tina og Michael Schumacher er at hjælpe i lokalsamfundet, og gøre en forskel for nogle mennesker.

”Det har altid været vigtigt for os at kunne gøre en forskel for nogle, især i lokalsamfundet. Vi støtter, hvor vi kan, fx i form af sponsorater til cykelklubben, rulleskøjteklubben, fodboldklubben osv.,” siger Michael Schumacher.

Tina og Michael Schumacher er oprindeligt fra København, men flyttede til Svebølle for 17 år siden, og har boet der lige siden. 

”Vi havde et hold venner, der flyttede herud, og så tænkte vi, at det ville vi også. Det var primært pga. huspriserne vil jeg sige, men vi har været glade for det lige siden,” fortæller Michael Schumacher.

Tina og Michael Schumacher arbejdede begge i medicinalfirmaet, inden de valgte at blive selvstændige, og de ved derfor, hvad der skal til, når man snakker hygiejne og rengøring. Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0