AnnonceLuk annonce
De sidste navne til festival er fundet

03-06-2021

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Så er det endelige program klar til Kalundborg Rock’er 2021. Styregruppen har arbejdet på højtryk for at få programmet helt færdig, inden billetsalget går i gang natten til fredag.

Onsdag kunne styregruppen bag Kalundborg Rock’er melde ud, at Die Herren, JIMILIAN, Alphabeat og D-A-D skal spille til årets festival til august på Gisseløre. I dag løfter man sløret for de sidste navne, og der bliver hele syv koncerter lørdag den 14. august. Udover de tidligere nævnte musiknavne kommer også Scarlet Plesure, Kato og Carpark North.

”Dermed er hele dagen nu spækket med noget af det bedste musik fra store danske kunstnere, og vi glæder os helt enormt til at kunne afholde en festival i Kalundborg, og som en af de få, der i år kan gøre dette for 4000 mennesker. Alt kan desværre ikke blive, som det plejer, men vi tror nu alligevel på, at vi kan skabe en god og stemningsfyldt festival,” siger Johnny Elmelund, der er presseansvarlig for Kalundborg Rock’er.

Billetter til Kalundborg Rock'er 2021 sættes til salg natten til fredag kl. 00.01 på billetsalg.dk, og ifølge Johnny Elmelund, er der ingen tvivl om, at man skal være hurtig for at få adgang til årets festival, da mange lige nu spørger ind til billetter. Det være sig både virksomheder samt private, der gerne vil købe billetter.

Gæster som allerede har købt billet, og som skal have den ombyttet, kan få dette gjort  hos Punkt 1 på Stejlhøj i Kalundborg lørdag og søndag den 12 og 13. juni mellem kl. 10-13.

Lidt om kunstnerne

Siden debuten i 2014 har Emil Goll (sanger), Joachim Dencker (trommeslager) og Alexander Malone (bassist), der tilsammen danner  Scarlet Pleasure, udsendt en lind strøm af hitsingler, krydset 200 millioner afspilninger på Spotify, spillet udsolgte koncerter, startet fester på de største festivalscener, bragt 90’erne til live, og lagt landet ned med en platinblond midterskilning. 

I 2003 bragede giganthittet ’Transparent and Glasslike’ ud over det ganske land, som et ubesejret og ubetinget elektrorock-brøl. Carpark North kommer med både mørke og skønhed, når de lægger folket ned med en vild energi og fantastiske hitparader. Trioen består af Lau Højen (guitar og vokal), Søren Balsner (vokal og bas) og Morten Thorhauge (trommer). De samme tre elektrorock-legender, som dannede Carpark North for over 20 år siden. Sidenhen har de vundet utallige priser, lagt landets festivaler ned, og sat ild til Royal Arena.

Endelig er der KATO, der er en af de mest succesfulde danske DJs igennem det sidste årti med en endeløs liste af #1 hits på album-, single- og streaming-lister. I 2007 indspillede KATO sit første Nr. 1 hit i Danmark, ”My House”. KATOs debutalbum “Discolized” indeholdt flere store lokale hits, som bl.a. ”Hey Shorty” og ”Desert Walk”; Sange som banede vejen for optrædener på de største danske festivaler, hvilket gjorde ham til den første DJ-headliner i dansk musikhistorie.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0