AnnonceLuk annonce
De første studenter hejser flaget

18-06-2021

Hibeh A. Al-Rekabi blev færdig fredag formiddag, og sluttede af med et ti-tal i huen. Foto: Gitte Korsgaard 

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Det var tre glade studenter, der fredag formiddag hejste flaget ved Kalundborg Gymnasium.

Laura Dyring Jeppesen, der er færdig med sin 3-årig HF, Anood Yusuf med den 2-årig HF og ikke mindst Hibeh A. Al-Rekabi fra STX kunne i dag fejre, at de blev årets første studenter. Laura Dyring Jeppesen og Anood Yusuf blev begge færdige for nogle dage siden, men Hibeh A. Al-Rekabi kom ud af døren til Kalundborg Gymnasium fredag formiddag med et flot 10-tal. Derefter skulle de tre studenter, traditionen tro, hejse flaget ved Kalundborg Gymnasium.

Dimissionsfest delt op

Der er dimissionsfest for alle studenterne på Kalundborg Gymnasium på næste fredag, hvor man dog er nødt til at dele arrangementet op i to grundet COVID-19. Der bliver derfor dimensionsfest i Kalundborg Hallen kl. 9, og man gentager så succesen igen kl. 11. De første studentervogne bliver herefter sendt afsted kl. 11 og kl. 13. 

Der vil igen i år ingen studenter være, der danser om platanen i parken ved Kalundborg Gymnasium, som ellers er en smuk og festlig tradition, der går mange år tilbage.  

”Vi må ikke igen i år grundet COVID-19, men om nogle studenter går derovre klassevis og danser omkring den, det skal jeg ikke kunne sige. Men vi må ikke alle samles derovre på én gang,” fortæller Peter Abildgaard, der er rektor på Kalundborg Gymnasium. 


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0