De ældste skoleelever skal inddrages

Donny Olsen, initiativ tager til og leder af ungdomsklubben i Svebølle, håber på fuldt hus, når lokalrådet inviterer de unge til debataften den 30. januar. PR-foto.

Kontakt@tv-kalundborg.dk

De ældste skoleelever skal med i debatten om fremtiden, og ungdomsklubleder, Donny Olsen, er glad for idéen fra Svebølle Lokalråd, og byder inden for til debat den 30. januar.

”Det er en god ide. Og jeg er overbevist om, at mange af de unge gerne vil give deres idéer videre,” siger han. 

Donny Olsen var initiativtager til ungdomsklubben i Svebølle, der kom i gang i 2015, og som i dag samler godt en snes unge hver aften – nogle aftener mere end 30. Der er åbent mandag, tirsdag, onsdag og torsdag. 

”Vi er 10 frivillige, der på skift tager ”vagterne” på klubben på Stationsvej 1. Jeg kunne godt forestille mig, at de også gerne vil med,” tilføjer han med et smil.

Det er Svebølle Lokalråd, der har taget initiativ til et møde for alle unge, som en del i lokalrådets aktuelle projekt, og Vibeke Riise Andersen mener, at det er vigtigt, at de unge melder ud, hvad de ønsker sig af fremtiden.  

”Jeg håber, vi får fuldt hus den 30. januar, for det er vigtigt, at de unge kommer ”ud af busken” og fortæller, hvad de ønsker sig af fremtidens Svebølle og Viskinge,” siger hun. 

Mødet er offentligt og alle unge er velkomne, understreges det. Mødet finder sted onsdag den 30. januar kl. 19 – og lokalrådet vil være vært ved en forfriskning.

Del