AnnonceLuk annonce
Billetter til salg til populært trailløb

05-05-2019

HedeDanmarks Røsnæs Trail. Arkivfoto: Jens Nielsen.

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Der har, for knap en måned siden, været afholdt HedeDanmark Røsnæs Trail, i ’bjergene’ på Røsnæs, og folkene bag løbet kan nu røbe, at succesen bliver gentaget næste år lørdag den 18. april. 

HedeDanmark Røsnæs Trailløb var næsten udsolgt på de to ruter, der blev løbet af mænd og kvinder i alle aldre (samt børn) for knap en måned siden på Røsnæs, og netop fordi, trailløbet på Røsnæs er en succes gang på gang, har man også besluttet at lave et trailløb i april 2020. 

Distancer

Man kan vælge mellem 32 km med med omkring 800 højdemeter, og 12 km med ca. 300 højdemeter.Derudover kan man igen i år tage børnene med, når der er børnetrail (op til 12 år), og børneruten bliver næste år en helt ny rute.

På 32 og 12 km ruterne vil man, som altid, opleve fantastiske spor, singletracks tæt på kysten, små skovstykker og ikke mindst en udsigt, der tager pusten fra en.

Man kan allerede nu tilmelde sig løbet lørdag den 18. april, og er man blandt de første 100 tilmeldte, er man automatisk med i lodtrækningen om et par Columbia Sportswear Trailsko.

Tilmelding oregår via  www.sportstiming.dk/cpmwmcj  Vil man læse mere om HedeDanmark Røsnæs Trail 2020, kan man evt. gå ind på deres Facebookside: HedeDanmark Røsnæs Trail 2020.


Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 

0