AnnonceLuk annonce
Dansktop Forårsfest

27-09-2018

Af Gitte Korsgaard gitte@tv-kalundborg.dk

Den 9. marts er der fest og farver i Tømmeruphallen. Der inviterer Tømmeruphallens Cafeteria nemlig til Dansktop Forårsfest.

Lørdag den 9. marts inviterer Tømmeruphallens Cafeteria til Dansktop Forårsfest, hvor Bjørn & Okay, Torben Lundager, Klaus & Servants samt Karin Strandholm spiller og underholder.

”Vi har lavet det som en forårsfest, og har inviteret flere dansktop sangere, fordi vi kan se, at der er et grundlag for det. Vi glæder os meget, og håber, at folk har lyst til at komme herud og få en festlig aften. Vi kører en buffet, og derudover er der selvfølgelig salg af drikkelse i baren hele aftenen,”siger Jack Nielsen, der er halinspektør i Tømmeruphallen, og står bag arrangementet sammen med sin bedre halvdel, Michele Strøm, der forpagter cafeteriet i Tømmeruphallen. 

Der bliver plads til 500 mennesker, og billetten man køber er inklusiv mad, velkomstdrink og musik. 

Tip et hit

”Der bliver siddepladser til 500 mennesker, og derudover selvfølgelig et stort dansegulv og en bar. Karin Strandholm kører Tip et hit, mens gæsterne spiser, som handler om, at man skal gætte nogle forskellige sange m.m.,”fortæller Jack Nielsen.

Dørene åbnes kl. 17, og buffeten kl. 18. Tip et hit kommer til at foregå fra kl. 18-20, og derefter går alle bandsene på scenen, hvor de hele tiden overlapper hinanden. Musikken spiller frem til kl. 24, hvor festen slutter.

Billetsalget begynder på mandag den 1. oktober kl. 10. Billetter kan købes hos Punkt 1 i Kalundborg, hos DagliBrugsen Tømmerup, på www.billetto.dk og selvfølgelig i Tømmeruphallens cafeteria.

Big Fat Snake - du kan nå det endnu

I øvrigt er der kun få billetter tilbage til Big Fat Snake koncerten den 10. november i Tømmeruphallen, så vil man høre det populære band en sidste gang, er det nok nu, man skal slå til, da de er på afskedsturné.Facebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0