AnnonceLuk annonce
Dansk mester efter hård fight

21-09-2018

Magnus Øriis Nielsen nykåret dansk mester, her sammen med sin far Jens Øriis Nielsen. Privatfoto

Af Jens Nielsen

17-årige Magnus Øriis Nielsen fra Svebølle har netop vundet det danske mesterskab i motocross i BMX1 klassen.

Hele 10 heat, fordelt over fem forskellige DM-afdelinger, er der kørt for at årets danske mester i motocross kunne findes. Det blev en hård fight om point, og først i den sidste afdeling blev vinderen fundet, nemlig 17-årige Magnus Øriis Nielsen, Svebølle, som nu kan kalde sig dansk mester i motocross i BMX1 klassen på sin 450 ccm. Honda motocross maskine.

Der har hele sæsonen været tre kørere som har bejlet til mesterskabet, men Magnus Øriis Nielsen vandt de to sidste heat i sidste afdeling som er kørt på Hedeland ved Roskilde, og det var nok til at sikre ham mesterskabet.

Den nye lokale DM-vinder kører for Svebølle Motocrossklub, og man skal faktisk helt tilbage til 1987 for at finde en kører som også vandt DM for Svebølleklubben, det var Jens Øriis Nielsen, der er far til Magnus.

Jens Øriis Nielsen har i mange år derevet virksomheden J Ø Service i Svebølle, med salg og reparation af motocross maskiner, så Magnus har i den grad fået motocrossporten ind med modermælken.

I næste sæson rykker Magnus op i A-klassen og skal køre i AMX1 klassen på sin Honda motocross maskine, i øvrigt med start nr. 606 som også far Jens Øriis Nielsen kørte med da han var aktiv.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0