AnnonceLuk annonce
Dansk hitmaskine til Kalundborg Rock’er

23-01-2020

Den danske hitmaskine Alphabeat er et af hovednavnene til dette års Kalundborg Rock'er

Af Jens Nielsen

Alphabeat garanterer fest, når de til sommer står på scenen til Kalundborg Rock’er som et af festivallens hovednavne.

Styregruppen bag Kalundborg Rock’er 2020 har netop offentliggjort et af hovednavnene til dette års festival på Gisseløre d. 7. og 8. august. Der er dømt fest i alle dets aspekter, når comebacksuccesen Alphabeat gæster Kalundborg.

Det bliver tredje gang at den danske hitmaskine står på scenen til Kalundborg Rock’er, senest i 2010, og gruppens frontfigur Stine Bramsen, var forbi Gisseløre som solist i 2016.

Umiddelbar og uncool begejstring. Tekster med snert. Og et ønske om at inddrage enhver, som vil lytte. Det er filosofien bag Alphabeats første album i syv år, ’Don’t Know What’s Cool Anymore’ der udkom d. 1. november. Albummet indeholder bl.a. singlen ’Shadows – der var Alphabeats første udspil i seks år og er et af årets hidtil største danske radiohits og tilmed Alphabeats tiende Top 20 single. Alphabeat har efterfølgende fulgt op med singlen ’I Don’t Know What’s Cool Anymore’, som er endnu et hit til sætlisten.

Og netop bandets nye album ’Don’t Know What’s Cool Anymore’ har fået utrolig god omtale fra både ind-og udlandet.

Live-mæssigt står Alphabeat også skarpere end nogensinde før. I sommeren 2019 cementerede bandet deres plads blandt de største popnavne på den danske livescene foran op imod 200.000 mennesker på Grøn Koncert. Her var det ikke kun publikum, der klappede i takt, da de mange hits blev bragt til live med stor overbevisning og spilleglæde – også anmelderne havde hænderne over hovedetFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 0