AnnonceLuk annonce
Danmarkspremiere på ny Suzuki

07-11-2018

Sælger Rene Petersen, Hansen Biler, Kalundborg er klar til at vise den nye Suzuki Vitara frem nu på søndag. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg præsenterer den helt nye faceliftede Suzuki Vitara nu på søndag d. 11. november. Premieredagen falder sammen med Suzukis traditionsrige kundedag "Vinterklar Søndag".
SUV-modellen Suzuki Vitara har gennemgået et omfattende facelift, som tilfældigvis falder sammen med 30-året for modellens fødsel. I 1988 var Vitara en pionér i den gryende SUV-klasse og har gennem de efterfølgende fire generationer spillet en særdeles vigtig rolle i Suzukis modelprogram.

På søndag d. 11. november præsenteres den nye Suzuki Vitara med opfrisket design, ny turbomotor, mere udstyr og priser fra lige under 200.000 kr, hos Suzuki forhandler, Hansen Biller på Slagelsevej i Kalundborg i tidsrummet kl. 11 - 15

Den nye faceliftede Vitara fås i tre udstyrsvarianter, nemlig Club, Active og Adventure. Fronten på Active- og Adventure-modellerne prydes af en ny kølergrill med seks lodrette, forkromede ribber og krominddækninger til LED-kørelysene.
Bagtil har alle modeller fået nye lygter. De træder frem fra karrosseriet i et mere markant design og giver med tre vandrette LED-bjælker bilen sin helt egen lyssignatur.

Nye materialer og mere udstyr
Kabinen er i alle modeller frisket op med et nyt instrumentbord, udført i en blød plastkvalitet, der føles mere lækker, ligesom der er kommet nye farvedetaljer ved midterkonsol, dørpaneler og luftdyser. Desuden har instrumentbrættet fået en flottere finish, og kronografskiverne har fået nyt design.
I Active- og Adventure-modellerne har LCD-displayet i instrumentbrættet fået flere funktioner og firefarvet grafik. Dertil kommer nyt udstyr som DAB+ radio og et praktisk midterarmlæn med opbevaringsboks.
Adventure modellerne er udstyret med et lækkert el-betjent panoramasoltag af glas. Det åbnes i to trin og giver også lys og luft over hovederne på bagsædet.

Friske turbokræfter
I motorprogrammet er der nu valg mellem to turboladede benzinmotorer. 1.0 Boosterjet-motoren afløser den tidligere 1,6 liters sugemotor. Effekten er 112 hk, og der er 170 newtonmeter til rådighed. Benzinøkonomien er på pæne 18,9 km/l ved blandet kørsel iflg. den nye og mere restriktive NEDC-norm.
1.4 Boosterjet-motoren med 140 hk fås nu allerede fra det mellemste udstyrsniveau – Active. Transmissionen har 6 fremadgående gear, og der er 220 newtonmeter fra 1.500 o/m at gøre godt med. Accelerationen fra 0-100 km/t klares på 9,5 sek., og benzinøkonomien er her 17,2 km/l. 
Begge motorer fås med en effektiv 6-trins automatisk gearkasse, og i bedste Vitara SUV-stil kan de også fås med Suzukis AllGrip 4WD-system.

Omfattende sikkerhedspakke
Sikkerhedspakken har fået en kraftig opgradering og indeholder nu i alt syv assistent-systemer. Pakken er standard i alle Adventure-udgaver og i alle modeller med AllGrip 4WD. 
Nødbremsesystemet er mere avanceret og reagerer nu også på fodgængere. Samtidig er der kommet tre nye assistent-systemer med, nemlig blind vinkel-advarsel, skiltegenkendelse og advarsel mod krydsende trafik bag bilen. Resten af assistent-systemerne omfatter vognbaneassistent med force-back, slingreadvarsel og aktiv fartpilot.

Prøvekørsel og gode tilbud
Premieredagen for den nye Vitara nu på søndag, falder i øvrigt sammen med Suzukis traditionsrige kundedag "Vinterklar Søndag".

Her bydes der på gratis vintertjek af biler, der er over tre år gamle og gode tilbud på f.eks. hjulkapsler, viskerblade, kabinevarmer, gummimåtter og bagagerumsbakker og vinterdæk..Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0