AnnonceLuk annonce
Danmarkspremiere på Skoda Scala hos Hansen Biler

10-06-2019

Rene Petersen fra Hansen Biler er klar til at vise den nye Skoda Scala frem i den kommende weekend. Foto: Jens Nielsen

Hansen Biler i Kalundborg holder åbent hus, når Skoda Scala har danmarkspremiere i weekenden 15.-16. juni. Skodas nye model, sætter ny standard for design, rummelighed, udstyr og praktiske løsninger i den populære mellemklasse.

Det bliver en fest, når Hansen Biler på Slagelsevej i Kalundborg, holder åbent hus i weekenden 15.-16. juni i anledning af danmarkspremieren på den nye Skoda Scala. Der er nemlig meget at fejre! Ikke alene er Scala en helt ny model fra Skoda. Scala sætter også ny standard for design, rummelighed, udstyr og praktiske løsninger i den populære mellemklasse.

Næsten lige så rummelig som Octavia

Scala er den første model med Skodas nye design. Det er karakteriseret af dynamiske linjer både ude og inde og er på samme tid både sportsligt og emotionelt. Især den forlængede glasbagklap, hvor Skoda står skrevet med bogstaver, får Scala til at skille sig ud fra mængden af familiebiler. Samtidig har Scala masser af plads. Selvom Scala er en forholdsvis kompakt bil (4.362 mm lang, 1.793 mm bred og 1.471 mm høj), er den særdeles rummelig. F.eks. er der lige så meget knæplads og lofthøjde på bagsædet som i en Octavia, og bagagerummet er på hele 467 liter og 1.410 liter, når bagsædet bliver fældet frem.

Masser af sikkerhedsudstyr og Simply Clever-løsninger

Med en frapris på 189.990 kr. bliver Skoda Scala 1.0 TSI 95 hk ACTIVE den billigste Scala. Trods den lave pris har Active masser af udstyr – ikke mindst alt det vigtige sikkerhedsudstyr, som alle Scala har tilfældes. Således har Scala både frontassistent med udvidet fodgængerbeskyttelse, vejbaneassistent, syv airbags, multikollisionsbremse og eCall ­– automatisk nødkald. Der medfølger også Skoda Care Connect i ét år, hvor man via en app f.eks. kan få notifikationer, hvis bilen overskrider en fartgrænse, som man selv har fastsat, eller kører ind i eller forlader et bestemt område.

Komfortudstyret omfatter bl.a. aircondition, to USB-C-porte og et SWING-infotainmentsystem med DAB+ og Bluetooth. Derudover har udstyrsniveauet Active bl.a. basis LED-lygter for og bag.

Skoda er kendt for sine praktiske Simply Clever-løsninger, og Scala er ingen undtagelse. Indersiden af tankdækslet huser en isskraber, som også er en måler til dækmønster, og som den første Skoda har Scalas sprinklervæskebeholder en praktisk folde-ud-krave, så man ikke spilder ved påfyldning.

Flot forlænget glasbagklap

Næste udstyrsniveau er Ambition. Med det udstyrsniveau følger Fuld LED-baglygter med animeret blinklys og den flotte forlængede glasbagklap.

Udstyrslisten fortsætter med bl.a. tågeforlygter, 2-zonet Climatronic-klimaanlæg, multifunktionslæderrat, fartpilot med hastighedsbegrænser, træthedsregistrering, 12 V-stik i bagagerummet og en paraply i førerdøren.

Topmodel med topudstyr

Style er Scalas højeste udstyrsniveau. Udover Ambition-udstyret har Style bl.a. Bolero-infotainmentsystem med 8’’ skærm, Apple CarPlay og otte højttalere. Den store skærm viser også billedet fra bakkameraet, og der er parkeringssensorer bag.

Foran byder Style på Fuld LED-forlygter med AFS, som automatisk tilpasser lyset til køresituationen, ligesom en fjernlysassistent automatisk blænder ned og op for det lange lys. Derudover har Style bl.a. Easy Start – nøglefri start/stop ­– og 16’’ Alaris-alufælge.

Hovedpræmie i Tour de France-quiz

Ikke alene har Scala et omfattende standardudstyr. Skodas nye mellemklassebil giver – afhængig af udstyrsniveau – også mulighed for ekstraudstyr, som normalt er forbeholdt langt større biler. F.eks. kan Scala fås med digitalt cockpit, dynamisk fartpilot, parkeringsassistent, el-bagklap samt elektrisk anhængertræk, der frigøres med et tryk på en knap i bagagerummet

Den komplette liste med Skoda Scalas priser, udstyr og ekstraudstyr kan ses på skoda.dk. Og ikke mindst er der selvfølgelig rig mulighed for at spørge en salgskonsulent til råds ­– og køre en tur i Scala – når Hansen Biler holder åbent hus i weekenden 15.-16. juni.

For at sætte ekstra fokus på Scala er bilen tilmed den flotte hovedpræmie i Skoda Danmarks Tour de France-quiz, der starter samtidig som det legendariske cykelløb i næste måned.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0