AnnonceLuk annonce
Danmarkspremiere: Helt elektrisk

08-01-2019

Hyundai ansvarlig hos Hans Frederiksen A/S, David Due Larsen, i den helt nye Hyundai KONA Electric. Foto: Jens Nielsen

Af Jens Nielsen

Den nye Hyundai KONA electric har været ventet med spænding. Det er den første kompakte og prisfornuftige SUV på ren el. Rigtig mange danskere har allerede forudbestilt en KONA electric og i den kommende weekend kan man opleve den hos Hyundai Kalundborg til priser fra lige under 275.000 kr.

Flere har kaldt den ”årets vigtigste bilnyhed”, og selvom det er store ord, passer de ualmindelig godt på den nye Hyundai KONA electric. Med priser fra lige under 275.000 kr., en rækkevidde på helt op til 449 km på én opladning og et skarpt design i den populære, kompakte SUV-klasse, har man elbilen til folket.

Hyundai forhandler, Hans Frederiksen A/S, Elmegade i Kalundborg inviterer til Åbent Hus den kommende weekend, 12. og 13. januar, begge dage fra kl. 11 – 16, hvor den nye KONA Electric kan opleves.

”Forhåndsinteressen herhjemme for KONA electric har været meget stor. Nu lander de første KONA electric i Danmark, og i weekenden kan man selv komme og se, røre og naturligvis prøvekøre bilen hos Hyundai Kalundborg. Og hvis man vil sikre sig en de første modeller, skal man ikke hænge i bremsen, for en stor del af første sending er allerede solgt, men der er stadig nogle at få og flere sendinger er på vej,” siger Mathias Lykke, forretningschef hos Hans Frederiksen A/S.

Over 200 hk
Med mulighed for hele 204 hk, er det på ingen måder kedeligt at køre elbil. Om man er til en frisk tur på snoede danske landeveje eller en hurtig start efter f.eks. at have holdt for rødt ved et lyskryds, så sidder man med et bredt smil. Hyundai KONA electric gør det ekstra sjovt at køre på strøm.

Den nye KONA Electric leveres som veludstyrede Trend-modeller, hvor standardudstyret bl.a. omfatter fuldautomatisk klimaanlæg, 7” touchskærm med Apple CarPlay og Bluetooth, parkeringssensor for og bag, træthedsovervågning, adaptiv fartpilot, LED-kørelys, Super Vision Cluster og nøglefri betjening. Den nye elbil fås også med Premium-udstyr, som er, 8” skærm med navigation, Head-Up Display, Bi-LED forlygter, læder-indtræk og et lydsystem i højeste klasse fra den amerikanske lydspecialist Krell.

Alle Hyundai KONA Electric leveres med en ladestander fra Clever samt ladekabel.Klik her for at se billederFacebook Twitter Instagram
 
 
Kalender

 
Kalender
0